6,44 €

Venster Acties en details

6,44 €

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Rock Op Het Plein

St.-Maartensplein

8940 Wervik

Belgium

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Rock Op Het Plein is hét jaarlijks muziekfestival bij uitstek te Wervik.

Over dit evenement

LINE-UP 2021

  • Freddie & the Fabs
  • The Sore Losers
  • Soulsister
  • Cookies and Cream
  • Michael Schack

INFO

Ticket - Verkoopsvoorwaarden

De ticketverkoop start op zaterdag 17 Juli 2021. Elke bezoeker (vanaf 3 jaar) dient een ticket te hebben aangekocht. Een ticket kost normaalgezien 15€, maar met steun van Stad Wervik (i.h.k.v. het relanceplan na Covid) kan deze dit jaar voor 5€ aangeboden worden. Daarnaast vraagt de Ticketshop Eventbrite nog eens 1,44€ administratieve kosten (die niet naar de organisatie van ROHP gaan).

De ticketverkoop en randvoorwaarden zijn afhankelijk van de meest recente maatregelen ivm de Covid-situatie en de maatregelen opgelegd door de Overheid (b.v. verplichting COVID-certificaat!!!). We verwijzen voor de recente richtlijnen gangbaar tijdens het festival naar onze website en Facebookpagina. Dit wil zeggen dat het ticket steeds ongeldig kan verklaard worden indien de maatregelen wijzigen (b.v. afgelasting, restricties op het aantal bezoekers,...). Uw ticket zal chronologisch terugbetaald worden naar gelang het tijdstip van de aankoop. Zo zullen de laatste aangekochte tickets het eerst terugbetaald en geweigerd worden. Wees er dus zo snel mogelijk bij !

Administratieve kosten worden niet terugbetaald.

Bij aankomt moet uw e-ticket omgeruild worden voor een polsbandje. Dit kan enkel via de ingang Ooievaarsstraat en ingang Vlamingstraat ! Begeef u tot het voorziene Ticketloket om te valideren. Het festivalterrein kan enkel betreden worden met een geldig polsbandje.

Bereikbaarheid

Vanaf afrit 2a op A19 Wervik kunt u de bewegwijzering volgen. Parking is dichtbij te vinden rond het station (Stationsstraat), domein Oosthove (Speiestraat), rond de Sint-medarduskerk (Sint Medardusstraat) en in de Emiel Gellyncklaan.Een fietsstalling met camerabewaking is te vinden aan het station (Stationsstraat) en onder het zwembad Oosthove (Speiestraat).

Veiligheid

Voor ieders veiligheid zijn op het festivalterrein glas, drugs, messen, scherpe voorwerpen en loslopende honden niet toegelaten. Voor uw comfort biedt de organisatie gratis oordopjes aan. Het Rode Kruis staat paraat voor de eerste medische zorgen. De tickethouder verklaart zich akkoord met de richtlijnen omtrent veiligheid.

Toegankelijkheid

Voor mensen met beperkte mobiliteit zijn verschillende faciliteiten voor handen. Deze worden gecentraliseerd in en rond de Speiestraat (Pauwelyn). Er zijn enkele voorbehouden parkeerplaatsen voor rolstoelgebruikers op domein Oosthove (Speiestraat 32). Aan ingang Speiestraat is een aangepast toilet en een rolstoelpodium voorzien. Indien gewenst staan er eveneens vrijwilligers van inter vzw voor u klaar.

Honger en dorst

Op het festivalplein kunt u jetons kopen aan één van de 3 verspreide jetonstanden (bancontact mogelijk). Deze jetons zijn geldig in alle cafés en bars van het festivalplein en dit enkel op vrijdag 13/08. De prijs voor een standaard consummatie bedraagt 2,40€. Zoals de wet voorschrijft mogen alcoholische dranken niet geschonken, aangeboden of verkocht worden aan jongeren onder de 16 jaar.Op en rond het festivalplein zijn eetstanden aanwezig die uw honger kunnen stillen.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Rock Op Het Plein

St.-Maartensplein

8940 Wervik

Belgium

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Organisator vzw Tobacco Town Music

Organisator van Rock Op Het Plein

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen