Sold Out

Røntgenkursus

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Forskningens Hus

15 Søndre Skovvej

9000 Aalborg

Denmark

View Map

Friends Who Are Going
Event description

Description

Forskningens Hus, Sdr. Skovvej 15, 9000 Aalborg, lokale 106 kl. 17-19

Røntgenbilleder bliver brugt hver dag på hele sygehuset. Især i skadestuen er det et vigtigt element i differentieringen mellem fraktur eller ej, om bruddet er disloceret eller ej og i så fald hvor meget. Er der behov for indlæggelse og evt. operation, eller kan vi sende patienten hjem med en gips? Er konservativ behandling nok?


På kandidaten bliver du gentagne gange præsenteret for røntgenbilleder, men det kan være svært at vide, hvad du skal se efter. Derfor laver SAKS Aalborg igen i år et røntgenkursus med en erfaren læge, som hjælp til en basal forståelse og tilgang til, hvordan et røntgenbillede skal analyseres. Undervisningen bliver case-baseret blandet med teori og svar på spørgsmål. Kurset er ikke kun til kandidatstuderende, men også bachelorstuderende som ønsker en grund forståelse inden de selv på et senere tidspunkt står med et røntgenbillede som skal tolkes.


Gratis for SAKS Medlemmer,
25 kr. for Ikke-medlemmer, skal overføres til mobilepay (52711081) eller medbringes til kurset


OBS! Har du tilmeldt dig, men ikke mulighed for at deltage alligevel er det vigtigt du hurtigst muligt melder afbud til en fra SAKS Aalborg, så vi har mulighed for at give pladsen til en anden studerende.

Kontaktperson: Sarah Jakobsen, 22946383

Share with friends

Date and Time

Location

Forskningens Hus

15 Søndre Skovvej

9000 Aalborg

Denmark

View Map

Save This Event

Event Saved