Free

RETHINK ABILITY - Konference

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Søndre Campus

Karen Blixens Plads 8

2300 København

Denmark

View Map

Event description

Description

DANSIC inviterer til årets konference - ‘RETHINK ABILITY’. En dag, der sætter fokus på social innovation og inklusion af mennesker med handicap på arbejdsmarkedet.

Den 8. april skal vi sammen øge vores viden, idégenere og opleve, hvordan personer med handicap kan inkluderes bedre på arbejdsmarkedet. Inden for temaerne teknologi, offentlig innovation og socialt iværksætteri kan du bevæge dig mellem paneldebatter, workshops og showcases fra nogle af Danmarks mest inspirerende mennesker, virksomheder og organisationer.

Vi er utrolig glade for at iværksætter og best-seller forfatter Jonathan Løw fra 'Listen Louder’ kommer til at være moderator og keynote speaker til årets konference.

På konferencen finder RETHINK ABILITY Case Competition-finalen sted, hvor 50 ambitiøse studerende dyster om en præmie på 10.000 kr. samt implementering af deres løsningsforslag i Glad Fondens regi. Hvis du er studerende og brænder for social innovation, så gå ikke glip af chancen for at deltage i vores RETHINK ABILITY Case Competition. Læs meget mere her.

PROGRAM Søndag 8/4:
- Workshops, debatter og showcases
- Præsentation af cases Konferencen er gratis og billetterne kan hentes her. De første 50 deltagere får en gratis madbillet. Følg med her og få løbende opdateringer og afsløringer om talere til årets RETHINK ABILITY konference.

Link til eventet på facebook:
https://www.facebook.com/events/160435667927793/
Share with friends

Date and Time

Location

Søndre Campus

Karen Blixens Plads 8

2300 København

Denmark

View Map

Save This Event

Event Saved