Free

RETHINK ABILITY - Case Competition

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

KPH Projects

Enghavevej 80

2450 København

Denmark

View Map

Event description

Description

Har du lyst til at gøre en forskel?


Så har du nu chancen for at deltage i en ambitiøs og nytænkende case competition, hvor du kan udvikle konkrete løsninger, der skaber reel værdi i samfundet.

DANSIC's Case Competition RETHINK ABILITY sætter fokus på, hvordan mennesker med kognitive handicap kan inkluderes bedre på arbejdsmarkedet. Sammen med Glad Fonden ønsker vi at skabe en fremtid med mere diversitet og større fællesskab.

50 udvalgte studerende fra forskellige universiteter inviteres til en weekend, hvor vi, sammen med målgruppen, udvikler innovative og konkrete løsninger på problemstillingen.

HVORFOR RETHINK ABILITY?

I dagens Danmark er der mange antagelser om, hvad personer med et handicap kan og ikke kan. Det betyder, at vi som samfund ikke får glæde af de forskelligartede ressourcer, der er at finde hos disse personer. Mens 8 ud af 10 personer uden handicap er i job, er det kun halvdelen af personer med handicap, der er i beskæftigelse.

Men sammen kan vi ændre det. Vi skal skabe et mere mangfoldigt og inkluderende arbejdsmarked, der vil skabe større værdi for samfundet såvel som det enkelte individ.

CASEN

Som deltager i case competition indgår du i et team, hvor tværfaglighed, innovativ tænkning og ambition vægtes højt. Under forløbet vil du have mulighed for at få vejledning fra et førende konsulentbureau, professionel pitch-træning samt gå i direkte dialog med målgruppen. Alt sammen for at præsentere din case-løsning foran en professionel jury af førende eksperter på området.

Den bedste løsning modtager en præmie på 10.000 kr.


PROGRAM

Fredag 6/4:
- Udlevering af case
- Workshops
- Rådgivning af konsulenter

Lørdag 7/4:
- Case afleveres
- Pitchworkshop
- Fællesspisning

Søndag 8/4: RETHINK ABILITY - Konference
- Workshops, debatter og showcases
- Præsentation af cases

RETHINK ABILITY Case Competition løber af stablen d. 6. – 8. april.
Der åbnes op for ansøgninger d. 2. marts 2018. Hold øje med vores Facebookside, så du kan sikre dig en plads og være med til at udvikle løsningsforslag, der kan gøre en forskel for mennesker med handicap.

Registrér dig her for at blive opdateret for, hvornår anøgsningsprocessen åbner samt hvordan den vil forløbe.

Link til eventet på facebook:
https://www.facebook.com/events/154984361819425/

Share with friends

Date and Time

Location

KPH Projects

Enghavevej 80

2450 København

Denmark

View Map

Save This Event

Event Saved