Sales Ended

RETAIL EVENT OF THE YEAR

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

B. Amsterdam

Johan Huizingalaan 763A

1066 VH Amsterdam

Netherlands

View Map

Friends Who Are Going
Event description

Description

SCHRIJF JE NU IN VOOR EEN UNIEK RETAIL EVENT

Retail Event of the Year:

Thema: Ondernemerschap in Retail

Een event van Cushman & Wakefield & VG Visie

www.retaileventoftheyear.nl

Donderdag 18 mei 2017

14.00 – 18.00 uur

Locatie: B. Amsterdam, parkeren is gratis en op het terrrein.

Beste Professional,

Op donderdag 18 mei organiseert Cushman & Wakefield samen met partner VG Visie de derde editie van het ‘Retail Event of the Year’.

Tijdens dit jaarlijkse event brengen we alle stakeholders in retail bij elkaar: van retailer tot retailadviseur en van retailbelegger tot retailontwikkelaar. Een middagevent met smaakmakers, ondernemers en experts uit de wereld van Retail en Retailvastgoed. Met korte presentaties en in boeiende gesprekken vertellen succesvolle ondernemers wat zij doen om het verschil te maken in hun vakgebied. Dagvoorzitter Ruud Hendriks zal hen aan de tand voelen en u als gasten betrekken bij de thema´s en discussies op het podium. Hoe en voor wie maken ondernemers, en vernieuwende concepten het verschil. Het event wordt in stijl afgesloten met een netwerkborrel

De verkiezing van de Retail ondernemer van het jaar. Welke retailondernemer maakt in de stad het verschil met zijn daadkracht, aanpak, lef, concept en ondernemerschap?.

#Retaileventoftheyear

retailers, foodretail, retailspecialisten, retailvastgoed, kwetsbare concepten, vernieuwende concepten, toekomst van retail, ondernemerschap.

Programma:

Start 14.00 uur

# opening: Jeroen Lokerse, CEO Cushman & Wakefield Nederland & Ruud Hendriks

SPECIAL GUEST: HUDSON´S BAY

Mr Tom Herrschaft, Head of Real Estate Europe at HBC Europe

In the coming years, Hudson´s Bay is about to open up to 20 concept stores in the Netherlands as well as a few stores for its Saks Off 5th formula. Some of the stores will be located in former V&D-stores, and that is where the comparison between these two brands starts and stops. Hudson´s Bay promises premium, top global brands and services: a top shopping experience in each and every store. Head of Real Estate Tom Herrschaft will talk about the overall concept, the strategy for the Netherlands and last but not least his view on the role of real estate in the ´Hudson´s Bay shopping experience´.

Daarnaast ook:

Annemieke Degens Dil, succesvol oprichter van Flying Tiger Copenhagen,

In 2008 introduceerde Annemieke Degens Dil FLying Tiger Copenhagen op de Nederlandse markt. Deze ´leukedingenwinkel´ bleek een enorm succes. Ondanks de financiële crisis in 2008 werd het concept heel snel razend populair, inmiddels zijn er 22 Tiger-winkels in Nederland. De enige reden dat de expansie niet nog sneller gaat is dat het vinden van de juiste winkels in drukke binnensteden, unieke winkels die het concept versterken, erg lastig is.Eind vorig jaar verkocht Annemiek haar 50%-aandeel in Flying Tiger Copenhagen the Netherlands aan het Deense moederbedrijf. Op het Retail event of the Year interviewen we Annemieke over het geheim van Flying Tiger, de rol van de fysieke winkel en Internet in de succesformule, haar visie op expansie in Nederland en de kritische factoren om het concept populair te kunnen houden bij consumenten

Pieter-Bas Broeke van We Are Labels die de vleugels uitslaat in Europa,

Pieter-Bas is het brein achter het succesvolle Nederlandse concept We Are Labels. In minder dan zes jaar tijd opende hij tien winkels in Nederland in combinatie met een webshop en een winkel in Antwerpen. We Are Labels zal de komende tijd nog maar een beperkt aantal winkels in Nederland openen. Verdere expansie zal voornamelijk in het buitenland zijn waaronder Duitsland, Belgie en andere Europese winkelsteden. Het concept staat er om bekend kleine, internationale mode-, verzorgings- en accessoiremerken te verbinden met imposante historische locaties in grote winkelsteden.

Markus Konings van Sandenburg concept + creation

Rasondernemer Markus Konings heeft ruim 18 jaar ervaring in het ontwikkelen, ontwerpen en realiseren van succesvolle merk- en consumentenconcepten. Markus heeft vanaf 2001 tot 2007, na de acquisitie van een koffieketen van Sara Lee, als mede eigenaar leiding gegeven aan de formule Mockamore met vestigingen in Nederland, België en de Verenigde Arabische Emiraten. In 2008 is de foodserviceketen overgenomen door cateraar Vermaat Groep. Markus is oprichter en Managing Director van Sandenburg concept creation. Dit bureau werkt voor nationale en internationale ondernemingen zoals Heineken, Sara Lee, VVV Nederland, Wessanen, Sodexo, Tony’s Chocolonely, Landmarkt, The Founder Group in China. Markus is kenner van nationale en internationale Foodconcepten die waarde toevoegen aan winkelgebieden.

Jasmijn Prinssen van JosDeVries The Retail Company over desiging smart cities

Mark Siezen van Multi over daadkracht, lef, vernieuwing en innovatie in retail.

Tot slot zal Birgit Gerritse van NRW – op basis van voordracht van een gespecialiseerde adviesraad en een online stemronde drie retailawards uitreiken in de categorieën:

De verkiezing van de Retail ondernemer van het jaar.

Welke retailondernemer maakt in de stad het verschil met zijn daadkracht, aanpak, lef, concept en ondernemerschap?

Categorieën:

1. Local Hero

2. Foodretailer

3. Nationaal/Internationaal Retailmerk

De winnaars worden uitgenodigd op het event, geïnterviewd en ontvangen de awards.

Criteria:

Succesvol, Vernieuwend, voegt waarde toe aan winkelstraat of winkelcentra.

Concept heeft groeikansen en potentie om te reizen.

Lokaal relevant.

Alle Retailgasten spelen een belangrijke rol in winkelgebieden. Ze worden geïnterviewd over hun visie, ondernemerschap, plannen en ambitie en hoe zij waarde toevoegen aan winkelgebieden nu en in de toekomst. Ook wordt hen gevraagd naar hun professionele en persoonlijke visie, de rol van creativiteit en de kunst van samenwerken in de stad. Een aantal gasten zullen uitweiden over hun ervaringen met ondernemen in het buitenland.

Voor Wie:

Het Retail Event of the Year is een absolute aanrader voor professionals die werkzaam zijn in de wereld van retail & retailvastgoed, als stadsbestuurder, centrummanager, ontwikkelaar, vastgoedeigenaar, belegger en investeerder.

17.20 – 17. 25 afsluiting: Jeroen Lokerse

17.30- 18.30 uur Netwerkborrel

Toegangsprijs: € 185,-* excl. BTW. Let op: slechts 100 kaarten beschikbaar voor vrije verkoop. In totaal komen er 300 professionals.

*Inbegrepen in de deelnameprijs is een gratis jaarabonnement op VG Visie 2017 t.w.v € 195,00 ( Magazine VG Visie mei 2017, Magazine IN Den Haag (mei) Magazine IN Amsterdam (oktober), VG Visie Wintergasten (november) .Hapjes en drankjes en netwerkborrel.

Hoofdsponsor: Cushman & Wakefield, Subsponsoren: Vastned, Syntrus Achmea Real Estate & Finance, NVM Business, Bectro & ULC Groep

Partner: NRW

Retail event of the year 2015, op1 3 mei: https://vimeo.com/154997409

Retail event of the Year 2016, op 28 juni: https://vimeo.com/199564944

www.retaileventoftheyear.nl

Als u vragen over het event heeft:

Contact: Erwin Asselman Tel: 06-51 26 84 07

E: erwin@publicspacemedia.nl

Share with friends

Date and Time

Location

B. Amsterdam

Johan Huizingalaan 763A

1066 VH Amsterdam

Netherlands

View Map

Save This Event

Event Saved