€187.80 – €313.04

Reset the workplace (voor management en medewerkers!)

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Carlton President Hotel

25 Floraweg

3542 DX Utrecht

Netherlands

View Map

Refund Policy

Refund Policy

No Refunds

Friends Who Are Going
Event description

Description

De bevlogen en inspirerende manier waarop Erik Jan u meeneemt in zijn masterclass zult u niet snel vergeten. Er is na afloop ruimte om vragen te stellen die specifiek betrekking hebben op uw organisatie.Kernwoorden: communicatie, leiderschap, disruptie, samenwerken en aandacht voor aandacht! FACEBOOK zal ook aanwezig zijn.

Tijdens de masterclass zal FACEBOOK een exclusieve presentatie verzorgen, zodat we inspiratie om kunnen zetten in activatie. De unieke samnwerking tussen Erik Jan, Facebook en NextNovate kan ervoor zorgen dragen dat u al de dag na het event stap afscheid neemt van e-mails en zinloze meetings. Heerlijk toch!

TOT 31 oktober geldt een vroegboekprijs van EURO 149 ex BTW en boekingskosten. Daarna zal een toegangsprijs van EUR 249 ex BTW en boekingskosten gelden. Onderstaand treft u aan wat allemaal inclusief is en wat de agenda inhoudt. Voor dit event is er een gelimiteerd aantal plaatsen beschikbaar.

Er is voldoende ruimte voor netwerken en na het event kunt u indien gewenst deelnemen in een besloten groep om kennis met elkaar uitwisselen.


AGENDA!

13.30 - 14.00 Ontvangst met koffie, thee en lekkernijen

14.00 - 15.30 RESET! the workplace door Erik Jan Koedijk inclusief Quiz met leuke prijzen!

15.30 - 16.00 Even de benen strekken en een heerljke kop koffie/thee met een snack

16.00 - 16.30 Workplace door NAAM van Facbook! -

16.30 - 17.00 Bart Zuidgeest NextNovate - implementatie is niet moeilijk!

17.00 - 17.45 Vormgeven next steps voor je eigen onderneming

17.45 - 18.00 Wrap-up en afsluiting van een inspirerende middag

18.00 - 19.00 Samen netwerken in de bar

19.00 -> blijf in contact via de besloten Social Media Masterclass community en leer van elkaar

Komt u met de auto dan is een GRATIS parkeerkaart inbegrepen.


VOOR WIE?

Iedereen die Social Media professioneel in wil zetten tijdens communiceren en samenwerken. Bijvoorbeeld: Marketing en Sales medewerkers die meer willen verkopen en ondernemers die het willen gebruiken voor het promoten van zichzelf of hun bedrijf. Maar ook medewerkers en managers van bedrijven die het in willen zetten om het aantal e-mails en meetings te verminderen zijn erg blij met deze sessie.


WAT LEERT U?

Dit is geen training waar u leert twitteren, Facebooken en LinkedIN-en, want dat kunt u zelf op YouTube vinden. Wel een praktische benadering over strategie en uitvoering. Over resultaten behalen. De inhoud bestaat onder andere uit:

 • INSPIRATIE!
 • Dat 'Sociale' Media eigenlijk niet bestaan.
 • Succesvol zijn met Social Media.
 • Wie uw doelgroep is.
 • Leads genereren!
 • Hoe klant contact?
 • Welk platform?
 • Inzien welke trends er spelen.
 • Hoe meet je resultaten.
 • Hoe beperkt u het aantal e-mails en meetings met minimaal 50%
 • Laatste Social Media ontwikkelingen.
 • Inspirerende voorbeelden van Social Media campagnes bedacht door Erik Jan.

UNIEK in deze masterclass.Hoe krijg je meer aandacht voor elkaar en voor de klant door te innoveren in de wijze waarop je met elkaar commniceert. Erik Jan, NextNovate en Facebook tonen dit recept. Vanzelsprekend zijn ale vragen welkom aan de drie sprekers tijdens deze inspirerene dag. U ontvangt ook het boek Reset! van Erik Jan, zodat u een dag later direct aan de slag kunt.


WAT MAAK DEZE MASTERCLASS UNIEK?

Erik Jan maakt iedere masterclass op maat voor het publiek. Social Media Masterclasses bestaan vaak alleen uit zenden door de docent. Iets dat best vreemd is omdat Social Media juist de mogelijkheid geeft tot dialoog. Samen met Facebook, NextNovate en zijn boek zorgt Erik Jan ervoor dat het niet bij inspiratie blijft. Na vertrek kunt u direct aan de slag.

Erik Jan heeft zeer grote toonaangevende Social Media initiatieven neergezet. Hierin speelde altijd interne- e externe communicatie een belangrijke rol.

Hij spreekt dus uit ervaring en heeft alles daadwerkelijk ook zelf bedacht en ingericht. Daarom kan er zowel over strategie als uitvoering worden gesproken. Wel zo prettig wanneer u het succesvol wilt toepassen! Samen met NextNovate en Facebook is alles ook


OVERIGE INFORMATIE

Hieronder vindt u overige informatie.


OVER TICKETS DIE U KOOPT

 • Er wordt geen restitutie voor tickets verleent, nadat u ze heeft aangeschaft.
 • Neem uw ticket mee naar het evenement op papier of via uw smartphone
 • U kunt zoveel tickets bestellen als u wilt en ze hoeven niet allemaal op naam te staan, dit is ideaal wanneer u er nu een aantal wilt kopen voor uw team of later als cadeau wilt weggeven.
 • Tickets kunnen maar 1 keer worden gebruikt, tickets worden namelijk bij binnenkomst gescand.
 • Let goed op voor welke datum en voor welk tijdstip uw ticket geldt.


Over Erik Jan Koedijk

Erik Jan is dubuterend auteur. Zijn boek heeft recentelijk wekenlang op de nummer 1 positie van managementboek gestaan in Nederland. Iedere deelnemer krijgt na de sessie een gesigneerde versie van het boek Reset!

Erik Jan Koedijk komt naar Curacao

Erik Jan ging online in 1991/1992. Zijn eerste baan kreeg hij in 1992. Men noemde hem 'mr. Internet'. Waar niemand zich nog bezighield met Internet, was het al zijn wereld. Hij was één van de jongste country managers binnen Nokia Enterprise Solutions (het organisatie onderdeel dat security (firewalls), mobility (smartphones) en software (apps zoals push e-mail) op de markt bracht. Later was hij verantwoordelijk voor EMEA partner marketing. Hij vestigde record na record in zijn loopbaan bij Nokia. Een toonaangevend beursconcept, succesvolle uitgerolde strategie in Second Life, een uitgekiende Europese partnerstrategie en al in 2004 internationale Social Media campagnes en twee jaar lang een Nokia Circle of Excellence sales award.

Ook voor zijn loopbaan bij Nokia brak hij records met het veiliger maken van scholen en bedrijven tijdens de 'eerste aansluiting' op het Internet (1998 tot 2002). Hij was general manager Benelux bij SurfControl en beveiligde kinderen en werknemers voor de gevaren en de donkere kanten van het Internet op school en op de werkvloer.

Hij weet mensen voor zich te winnen en zet mensen en organisaties in beweging. Hij is dit jaar 10 jaar eigen ondernemer en is nog steeds betrokken bij toonaangevende en onderscheidende projecten in zijn rol als management en organisatie adviseur en keynote spreker. Hij heeft in deze 10 jaar meer dan 100 organisaties ondersteund. Zo haalde hij in 2015 voor de Baak Ricardo Semler naar Nederland en bedacht hij het concept ‘Ricardo Semler and friends’. Een doorslaand succes, door ruim 1500 mensen bezocht en geprezen door Semler zelf. Hij bedacht een strategie om alleen via Twitter en Facebook voor bijna 300.000 euro aan ticketsales te realiseren.

Het is zijn passie om mensen, kennis en techniek bij elkaar te brengen.

Share with friends

Date and Time

Location

Carlton President Hotel

25 Floraweg

3542 DX Utrecht

Netherlands

View Map

Refund Policy

No Refunds

Save This Event

Event Saved