Reset Je Leven!

Reset Je Leven!

Actions and Detail Panel

€79 – €197

Date and time

Location

Van der Valk Hotel Breukelen

91 Stationsweg

3621 LK Breukelen

Netherlands

View map

Refund policy

No Refunds

In een lifechanging event leer jij hoe je de gewenste resultaten behaalt om je gelukkigste leven te leven, zonder belemmeringen.

About this event

In een lifechanging event leert Rintske Bosma jou hoe je de gewenste resultaten behaalt om je gelukkigste leven te leven, zonder belemmeringen.

De oplossing van elk persoonlijk probleem ligt besloten in het onderbewuste, dat onze gevoelens en ons gedrag voor 95% aanstuurt. Toch weet bijna niemand hoe je je onderbewuste kan aansturen.

Toen Rintske na 25 jaar depressie een einde aan haar leven wilde maken, omdat ze niet meer wist hoe ze verder moest, kreeg ze een wonderlijke ervaring. Dat leidde ertoe dat ze zich ging verdiepen in de “Mind”. Ze ging begrijpen dat de oorzaak van haar depressies werd veroorzaakt door onbewuste overtuigingen (paradigma’s). Ze leerde hoe ze haar belemmerende overtuigingen kon detecteren en resetten in het onderbewuste. Zo kwam ze uit haar jarenlange depressie en leeft nu een leven waar ze nooit van had kunnen dromen.

De afgelopen 5 jaar heeft ze zich ingezet deze kennis die haar leven veranderde, ook te leren aan andere mensen. Niet alleen mensen met depressie, maar mensen met problemen op het gebied van gezondheid, gewicht, zelfvertrouwen, financiën, werk, energiegebrek, relaties etc.

Haar missie is mensen te leren hoe je de oorzaak aanpakt. Wanneer je de oorzaak aanpakt is het resultaat blijvend. Gedrag past zich automatisch aan wanneer je in het onderbewuste de belemmerende overtuigingen omzet in positieve, versterkende overtuigingen.

Gebaseerd op wetenschap neemt ze je deze dag mee op een reis vol ervaringen en nieuwe inzichten. Je leert welke belemmerende overtuigingen in jouw onderbewuste zitten en hoe je deze kan resetten. Je kijk op je leven zal nooit meer hetzelfde zijn.

Testimonials:

“Ik vond mezelf weer leuk en verloor 4 kilo in een maand tijd zonder dat ik daar enige moeite voor had gedaan.”

“Ik heb mijn hele leven last gehad van enorme verlammende faalangst. Toen Rintske haar verhaal vertelde kreeg ik al kippenvel. De training heeft mijn leven compleet veranderd. Ik heb geen faalangst meer en kan eindelijk mezelf zijn.”

“Ik dacht dat liefde niet meer voor mij weggelegd was. Ik was al een lange tijd alleenstaande moeder. Binnen 2 maanden na de training kreeg ik een relatie. We zijn nu al 4 jaar gelukkig samen.”

“Rintske zei dat ik nooit meer zou piekeren. Daar geloofde ik niks van. Ik lag vaak nachten wakker en was een echte piekeraar. Maar ze had gelijk, ik weet niet eens meer hoe piekeren moet.”

“De training van Rintske was het grootste cadeau in mijn leven. Ik had vaak last van sombere en depressieve gevoelens, vond mezelf een slechte moeder en mijn relatie liep vast. Binnen drie maanden na de training voelde ik me weer echt gelukkig, ook als moeder en partner.”

“Door de training durfde ik eindelijk mijn vaste baan op te zeggen en voor mezelf te beginnen. Ik heb nu een goed lopend bedrijf.”

“Binnen een maand ging mijn zelfvertrouwen van een 3 naar een 8. Het zou me niet verbazen als dat een 10 gaat worden.”

“Ik had mijn leven goed voor elkaar maar voelde me leeg en miste voldoening. Na de training was mijn leven niet veranderd, maar voelde ik me gelukkiger en meer fulfilled dan ooit. Ik kreeg zelfs nog meer succes, met minder inspanning. “

“Ik werd na 17 jaar ontslagen en ik dacht dat mijn carrière voorbij was. Na de training realiseerde ik me dat het het beste was dat me was overkomen. Ik heb nu een baan waar ik echt tot mijn recht kom.”

“Jarenlang had ik chronische blaasontsteking. Toen ik mijn belemmerende overtuigingen had gereset, bleven de blaasontstekingen ook weg.”

“Ik had al zo veel therapieën geprobeerd, maar niks hielp echt. De methode die Rintske me leerde was logisch, praktisch en gaf na een korte tijd al resultaat.”

Share with friends

Save This Event

Event Saved