RegnbueNatt Bergen Pride - Willam Belli

Actions and Detail Panel

Sales Ended

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Landmark Café

5 Rasmus Meyers allé

5015 Bergen

Norway

View Map

Event description

Description

RegnbueNatt er festivalens største sosiale arrangement, og for de fleste den største begivenheten gjennom hele festivalen. Lørdag 6. juni fyller nok en gang det eksentriske og flotte utestedet Landmark, Bergen kunsthall med dyktige Djer og den internasjonale kjente dragqueenen, Willam Belli.

Willam Belli:
Willam Belli er en av verdens mest kjente dragqueens, men han er ikke den typiske klubb-dragqueenen, men har satset på en skuespill,- og artistkarriere. Han har blant annet vært innom kjente tv-serier som Sex and the City, CSI, Criminal Mids, Nip/Tuck, Cold Case og Southland. Willam Belli ble for alvor kjent i 2012 gjennom reality tv-serien (som ligger på norsk Netflix) RuPaul’s Dragrace. Han ble raskt en seerfavoritt med sine kjappe og humoristiske kommentarer, fantastiske kropp og utrolige talent. Han er en av deltagerne som har gjort størst suksess etter realityserien, blant annet med sin youtube-serie «Willam’s Beatdown» og som et av medlemmene i draggruppen «DNW», kjent for sangen «Boy is a bottom». Willam har også spilt i Lady Gagas lyricks video for «Applause». Willam kommer til RegnbueNatt med et forykende show. Dette er Willam’s første besøk i Norge og eneste i 2015.

DJ Marianne Jemtegård:
Marianne Jemtegård tar over dj-spakene i 2. etasje fra kl. 00.00. Jemtegård er nok for de fleste kjent som stylist, programleder og TV2 sin moteekspert. Marianne Jemtegård er også en anerkjent DJ som har oppdrag verden over, og har blant annet varmet opp for selveste DJ Tiesto i Vegas. Hun spiller høy energisk danse,- og festmusikk fra de siste tiår for å lage en fantastisk stemning på dansegulvet.

DJ Andy:
Andreas Haugen har vært fast DJ på utestedet Fincken de siste årene, før han pakket sakene sine og flyttet til Oslo i 2014. Med sitt kjente konsept «Get you gay on» har han i flere år fylt opp dansegulvet på det skeive utestedet med en god blanding av kjente schalgere til hardere remixer av kjente og kjære klassikere og hitsanger. Dj Andy er tilbake i Bergen for Regnbuedagene og skal varme opp 2. etasje fra kl. 21.00 til kl. 00.00.


Hvor: Landmark, Bergen Kunsthall.
Når: kl. 21.00
Cc: 200,- / 300,- (LLH-medlem / ikke LLH-medlem)
Aldersgrense: 20 år

Date and Time

Location

Landmark Café

5 Rasmus Meyers allé

5015 Bergen

Norway

View Map

Save This Event

Event Saved