Gratis

Els reptes de la gestió web a 2018: accessibilitat web i RGPD

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

Fàbrica Moritz – Sala Tancs

Ronda de Sant Antoni, 39 - 41

Barcelona, 08011

Ver mapa

Descripción del evento

Descripción

VINE A CONÈIXER ELS REPTES DE LA GESTIÓ WEB A 2018

Siteimprove organitza, el proper dia 22 de març, una jornada sobre els reptes de la gestió web a 2018. L’objectiu és reflexionar sobre dos dels principals desafiaments de la gestió digital de tota organització durant aquest any: l’accessibilitat web i el RGPD (Reglament General de Protecció de Dades).

Vine a prendre’t una cervesa amb nosaltres a la Fàbrica Moritz i descobreix com pots millorar la presència digital de la teva organització!

A la jornada intervindran experts en la matèria que parlaran dels beneficis de fer un web inclusiu per a totes les persones, i respectuós amb la normativa en matèria de protecció de dades.

El seminari inclourà dues xerrades a càrrec d’experts en accessibilitat web i RGPD, un panell de presentació de clients de Siteimprove, i la possibilitat de fer networking amb els responsables digitals d’altres organitzacions en un ambient relaxat.

Els assistents a la jornada podran recollir els resultats d’un rastreig dels seus portals realitzat amb la plataforma de monitoratge de Siteimprove, on podran veure el rendiment del portal a nivell de qualitat del contingut, accessibilitat web i SEO.
Programa de la jornada – 18:30-20:30

Presentació de Siteimprove

Ignasi Manrubia és director de vendes de Siteimprove en el mercat espanyol.

Ponència: L’adaptació de la gestió digital al Reglament General de Protecció de Dades (RGPD)

Joaquín Muñoz, és Director de IT&IP Law a ONTIER. Advocat especialitzat en l’assessorament a organitzacions en el compliment de la normativa de protecció de dades i seguretat. Té una dil.latada experiència tant en consultoria com en representació davant tribunals nacionals i internacionals.

Ponència: Accessibilitat web: què és, com treballar-la i per què cal tenir un web inclusiu.

Daniel Montalvo és coordinador de l’àrea d’accessibilitat web de ILUNION. L’accessibilitat web està beneficiant-se d’un impuls important per part de les institucions europees, dirigit tant al sector públic (Directiva (UE) 2016/2102) com al sector privat (European Accessibility Act, actualment en tramitació). El 2018 està cridat a ser l’any en què totes les organitzacions prenguin consciència de la necessitat de tenir un portal accessible per totes les persones.

Panell de clients de Siteimprove
Coneix com els nostres clients fan servir la plataforma de Siteimprove per millorar i controlar els seus portals.
Comparte con tus amigos

Fecha y hora

Ubicación

Fàbrica Moritz – Sala Tancs

Ronda de Sant Antoni, 39 - 41

Barcelona, 08011

Ver mapa

Guarda este evento

Evento guardado