Gratis

Dia i.lab – El repte de la innovació social aplicada

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

Cal l'Alier

362 Carrer de Pere IV

08019 Barcelona

Spain

Ver mapa

Descripción del evento
Un matí per descobrir el compromís de Barcelona i altres ciutats per resoldre reptes socials a través de la innovació i la tecnologia

Acerca de este evento

Barcelona i la seva ciutadania tenen moltes necessitats i demandes. L’Ajuntament de Barcelona vol donar resposta a aquests reptes de ciutat de manera oberta i col·laborativa, promovent l’intercanvi amb altres ciutats.

És per això que el Comissionat de Tecnologia i Innovació Digital de l’Ajuntament de Barcelona ha posat en marxa l’i.lab, el laboratori per accelerar la innovació urbana, sostenible i social a través de la col·laboració entre l'Administració, el sector acadèmic, empresarial i la ciutadania. i.lab, a més, impulsa un ús ètic i responsable de les dades i la tecnologia, maximitza la sostenibilitat, l’impacte social i l’escalabilitat de les solucions.

El Dia i.lab és una jornada enfocada en un eix temàtic que té com a objectiu l'intercanvi d'idees i experiència entre els actors de l'ecosistema. La primer edició serà el proper dijous 13 de desembre, en col·laboració amb l’Àrea de Drets Socials de l’Ajuntament i EIPA, on reflexionarem sobre reptes socials per a la gent gran, com salut, habitatge o altres serveis, i com resoldre'ls mitjançant la innovació social i la tecnologia.

Serà una jornada dirigida a persones que desenvolupin la seva tasca principalment en l’àmbit del serveis socials, de salut i assistencials, com: 

  • Agents municipals
  • Empreses tecnològiques i d’innovació social
  • Investigadors i acadèmics
  • Associacions civils

Entrada Gratuïta. Places limitades. Cal inscripció. Hi ha ponències en anglès que comptaran amb traducció simultània.

Comparte con tus amigos

Fecha y hora

Ubicación

Cal l'Alier

362 Carrer de Pere IV

08019 Barcelona

Spain

Ver mapa

Guarda este evento

Evento guardado