Gratis

Workshop | deeleconomie & circulaire economie | Gent

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Administratief Centrum Portus

Keizer Karelstraat 1

(verdieping 2)

9000 Gent

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Net als jij werken steeds meer mensen en organisaties aan nieuwe vormen van economie die bijdragen aan een duurzame en sociale samenleving. Twee bekende vormen hiervan zijn de deeleconomie en de circulaire economie. De hoogste tijd om deze twee werelden dichter bij elkaar te brengen en zo ook meer impact te maken. We willen vragen of jij daar een rol in wilt spelen door op 13 september mee te doen aan een workshop, in Gent.

Tijdens deze middag komen we met een diverse groep bijeen om actief met elkaar de synergie te verkennen tussen de deel- en circulaire economie, om te leren van elkaars ervaring en om te kijken hoe we meer onderling kunnen samenwerken. Deze workshop wordt mede georganiseerd door Stad Gent en maakt onderdeel uit van een Europees project waarin naast Vlaanderen ook 5 andere steden/regio's deelnemen. De uitkomsten zullen dus ook op internationale schaal met elkaar gedeeld worden en leiden tot meer inzichten, inspiratie en onderlinge uitwisseling.

Op de website vind je meer informatie over zowel de workshop als over het project: https://www.collaborativexcircular.com/vlaanderen Zo lees je hier ook wat de workshop jou oplevert en wat we doen met jouw inbreng. Aan deelname zijn overigens geen kosten verbonden. Meld je snel aan, want het aantal plaatsen is beperkt.

We zien je hopelijk op 13 september 2019!

Ken je nog iemand anders die woonachtig en/of werkzaam is in Vlaanderen en die hier zeker bij zou moeten zijn, deel dit event gerust!

Update 06-08-2019: Locatie bekend, AC Portus, Keizer Karelstraat 1, 9000 Gent (verdieping 2)

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Administratief Centrum Portus

Keizer Karelstraat 1

(verdieping 2)

9000 Gent

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen