Gratis

Vrouwendag Ermelo 2019

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Maranathakerk

4 Sparrenlaan

3851 XR Ermelo

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Beschrijving


Programma

9.30 Inloop met koffie & thee

10.30 Opening en welkomstwoord

11.15 Start workshops

12.30 Lunch

13.15 Theaterkabinet

15:00 Afsluitend woord

15:30 Eind vrouwendag

Entree: €10,- (contant tijdens aanvang)

Vragen of meer informatie? Neemt contact op via: vrouwendagermelo@gmail.com


Workshops

1. Spiegelworkshop

Creatieve workshop om met een spiegel op een schildersdoek aan de slag te gaan bij het thema: 'Je bent zo mooi'. Onder leiding van Carolien de Jong ga je jouw creativiteit inzetten en het thema tot bloei laten komen.

2. Actieve workshop: 'Blij van bewegen' door Jonna Bouwman

Een actieve workshop waarbij je samen buiten gaat bewegen om zo te ervaren hoe 'blij' je hier van wordt en hoe goed dit voelt! Plezier staat dan ook centraal! Deze workshop is laagdrempelig en sportkleding is niet noodzakelijk (makkelijke schoenen is wel handig). De workshop wordt gegeven door de enthousiaste Jonna Bouwman, gecertificeerd sportinstructrice.

3. Creatieve workshop: 'Handletteren' door Nanette

Handletteren, het tekenen van letters! Tijdens deze workshop ga je zelf aan de slag onder begeleiding van Nanette ...... Eenvoudig en door iedereen te leren! In het kader van het thema kan bijvoorbeeld de tekst uit Hooglied worden getekend of een andere tekst die hierbij aansluit of jou aanspreekt! Voorbeelden en het juiste materiaal om een mooi resultaat te bereiken zullen aanwezig zijn!

4. Wandeling

Tijdens een uitgezette wandeling van ongeveer een uur in de omgeving van de kerk en het Leuvenumse Bos nemen we je mee om individueel en soms in gesprek na te denken over het thema. Dit betekent zowel lopen in stilte als het samen praten over de gestelde vragen. Je loopt in een groep en onderweg luister je naar ervaringen van andere vrouwen.

5.


Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Maranathakerk

4 Sparrenlaan

3851 XR Ermelo

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen