Gratis

Vormingsdag Het Archief voor Onderwijs - BRUGGE, di 05/11/2019

Evenementdetails

Locatie

Locatie

VAC Brugge

Koning Albert I-laan 1- 2

8200 Brugge

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Vormingsdag Het Archief voor Onderwijs - BRUGGE

Dit najaar organiseren VIAA en het Departement Onderwijs op verschillende locaties in Vlaanderen opnieuw een reeks vormingsdagen over Het Archief voor Onderwijs. Hier komen leerkrachten alles te weten over onze beeldbank en kunnen ze er actief mee aan de slag. Schrijf je snel in voor onze vormingsdag in Brugge op dinsdag 5 november 2019!

Wil je je les versterken met beeld en geluid? Breng je graag de buitenwereld binnen in de klas? Het Archief voor Onderwijs is een online platform dat leerkrachten toegang biedt tot een schat aan Vlaams archiefmateriaal van vroeger en nu, afkomstig van regionale en landelijke omroepen en cultuur- en erfgoedinstellingen. Op deze vormingsdag kom je alles te weten over de werking en het aanbod van onze beeldbank.

Je kan ook een van onze workshops combineren met een introductie tot het leermiddelenplatform KlasCement. Inschrijven voor hun sessie in de voormiddag doe je hier.

Voor wie zijn onze vormingsdagen bedoeld?

  • leerkrachten lager onderwijs
  • leerkrachten secundair onderwijs
  • pedagogisch begeleiders
  • ICT-coördinatoren die hun lerarenkorps willen ondersteunen
  • docenten en studenten lerarenopleiding


Kies tussen drie formules voor onze vormingsdag in Brugge

  1. Heb je nog nooit met Het Archief voor Onderwijs gewerkt of ben je een beginnende gebruiker? Volg de introductieworkshop in de voormiddag.
  2. Ken je ons platform al en wil je je verdiepen? Volg de workshop in de namiddag en ga naar huis met direct inzetbare collecties.
  3. Wil je het volledige pakket? Volg de dagvullende vormingsdag, die de twee workshops combineert.

Twijfel je nog over je keuze? Hier vind je het uitgebreide programma.


Registreren is verplicht

Schrijf je in voor onze gratis vormingsdag op dinsdag 5 november 2019 in Brugge. Kies voor de introductieworkshop (van 9.15u tot 12.00u), de verdiepende workshop (van 13.15u tot 16.00u) of allebei. Geef ook even aan of je aansluit voor de broodjeslunch.

Al eens nagedacht over een workshop op maat, bij jou op school? Kijk hier of neem contact op via workshops@onderwijs.hetarchief.be.

Meer workshops

We organiseren ook workshops in Geel, Antwerpen, Aalst, Hasselt, Gent, Leuven, Brussel en op nieuwe locaties Roeselare en Mechelen. Bekijk hier onze vormingskalender.

Delen met vrienden

Locatie

VAC Brugge

Koning Albert I-laan 1- 2

8200 Brugge

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen