Gratis

Vitaliteit & engagement op de werkvloer: hoe pakt u dit aan?

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Atomium

Atomiumsquare

1020 Brussels

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Inzetten op vitaliteit is cruciaal voor een duurzaam HR-beleid. Vitale, geëngageerde en gezonde medewerkers werken efficiënter, productiever en zijn bovenal gelukkiger. In de VUCA-wereld (Volatile, Uncertain, Complex, Ambiguous) van vandaag wordt er zoveel van ons allen verwacht. Het wordt een ware uitdaging om medewerkers zelf aan het stuur te zetten van hun energie, potentieel en engagement.

Gelukkige en vitale medewerkers zijn de motor achter elke succesvolle organisatie.

Maar hoe realiseert u dit effectief? Hoe kunt u het vitaliteitsbeleid in uw onderneming afstemmen op uw organisatie en de bedrijfscultuur en -doelstellingen? Welke prioriteiten kunt u voorop stellen?

Tijdens dit event komt u te weten hoe u de vinger aan de pols kunt leggen en krijgt u heldere inzichten mee. Inzichten waarmee u nadien zelf aan de slag kunt in uw organisatie.

Het Atomium is de uitgelezen locatie om u hierover te informeren en te inspireren. Atomen zijn namelijk de bouwstenen van alle materie, net als een solide vitaliteitsbeleid ook bestaat uit een aantal essentiële bouwstenen. We hopen u alvast te kunnen verwelkomen op dinsdag 29 mei 2018.


Programma:

9u30 - Welkom & introductie

10u00 - “From fear to flow: engagement & team dynamics” door Cédric Dumont (basejumper, avonturier en mental coach). Cédric inspireert door technieken uit extreme sporten te hanteren om aan te tonen dat performance en productiviteit enkel mogelijk zijn met de juiste mindset en passie.

11u00 - “Van inzicht in data tot actie” door dr. Els Vanbelle, doctor in psychologie, Well-being consultant bij Attentia en auteur van Job crafting: Een nieuwe kijk op job (re)design. Van een passieve naar een actieve rol van werknemers in het vormgeven van hun job. (Vanbelle, E., De Witte, & Van den Broeck, A. (2016a) uitgeverij van Schouten & Nelissen

12u00 - “Hoe overtuig je het management en stakeholders van Corporate vitality?”

12u30 - Lunch & Networking

13u30 - Einde


Voor wie?

 • HR Managers
 • Preventieadviseurs
 • Learning & Development Managers
 • CEO en zaakvoerders van bedrijven met meer dan 100 werknemers • Cédric Dumont

  Cédric Dumont

  Greatness begins beyond your comfort zone

  Basejumper, adventurer, mental coach


 • Els Vanbelle

  Els Vanbelle

  Attentia

  Doctor in Psychology, well-being consultant


Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Atomium

Atomiumsquare

1020 Brussels

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen