€ 726

Training: AI voor Marketeers - editie Antwerpen

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

House of Innovation

Duboisstraat 50

2060 Antwerpen

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Vorig jaar was zonder twijfel het jaar dat Artificial Intelligence (AI) zijn doorbraak kende. Dit jaar zal vooral het jaar van de implementatie worden. Logisch dat het ook één van de hot topics was op het afgelopen World Economic Forum in Davos. Bedrijven die mogelijke bruikbare ontwikkelingen niet ter harte nemen riskeren serieus aan snelheid te verliezen.

En wederom krijg je er als marketeer een enorme taak bij, want AI wordt op dit ogenblik vooral ingezet om alles wat digitaal is nog wat ‘digitaler’ te maken, met toepassingen van chatbots op customer experience, knowledge centers, social media,…

Hoe klein of hoe groot de toepassing ook moge zijn, Artificial Intelligence vergemakkelijkt vaak het externe en interne communicatieproces.

Maar wat zijn nu die voordelen van AI? Waar kan je ze onmiddellijk inzetten? Kortom, hoe kan deze technologie bijdragen tot een optimalisatie van de relatie tussen consument en bedrijf?


Kom het tijdens deze dagtraining te weten!


Om een zo praktisch mogelijk training te bieden, alsook om zo goed mogelijk op ieders prangende vragen te kunnen antwoorden, is de dagtraining beperkt tot maximum 15 personen.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

House of Innovation

Duboisstraat 50

2060 Antwerpen

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen