Gratis

The triple R of Covid-19: Reset, Recovery and Restructuring

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Beschrijving webinar

Voor veel commercieel vastgoed betekent de Corona-crisis een reset. Inmiddels lijkt het er op dat de crisis vergaande gevolgen zal hebben op de middellange- en langere termijn. De samenleving en economie zullen geleidelijk weer op gang komen, waardoor de recovery langzaam zal verlopen. Wat gaat dit betekenen voor vastgoed, stedelijke ontwikkeling, en mobiliteit? Het gaat hier niet alleen om aanpassingen, maar vooral om de gedachte dat een crisis vaak een startpunt is voor nieuwe ideeën en ontwikkelingen: een fundamentele restructuring.

Dit CPD is een brainstorm-sessie met deskundigen en decision makers om tot visies en scenario’s te komen. Met een juiste mix van ‘reset, recovery and restructuring’ zou de sector er op langere termijn best eens op vooruit kunnen gaan.

Programma overzicht Webinar

9.00 – 9.10: Welkom en introductie

9.10 – 9.30: Korte inleidingen door sprekers

9.30 – 10.00: Panel discussie

De sprekers

Prof Zef Hemel – UvA

Joseph Allen – Harvard

Jaap Gillis FRICS

Hans op ’t Veld – PGGM

Bas Govers – Goudappel Coffeng

#ricsnlcovidDisclaimer: If you have not previous registered your details with RICS, your information will be added to our database.Your information will be used in accordance to our privacy policy here: https://www.rics.org/eu/footer/rics-privacy-policy/

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen