Gratis

Talent Development Festival (Dutch) 11 juni 2020

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

PS Experience Center

Kruisweg 817

2132NG Hoofddorp (gratis parkeren, 5 min. vanaf station Hoofddorp)

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Hoe aantrekkelijk is jouw organisatie als het aankomt op persoonlijke ontwikkeling? Laat je inspireren tijdens het gratis Talent Development Festival op 11 juni 2020 in het Experience Center in Hoofddorp.

PROGRAMMA

We verwelkomen je graag tussen 08:30 - 09:00. Om 09:00 starten we met de plenaire opening en gastspreker Esther Visser (HR Director van Apollo-Leonardo Hotels). Daarna kun je deelnemen aan een eigen selectie van mini-trainingen. Een perfecte manier om kennis te maken met 'experience based learning' én de aansluiting op de ontwikkelingsbehoeften binnen jouw team te ervaren. We sluiten af met een plenaire sessie over het vertalen van ontwikkelingsbehoeften naar een concreet plan

Je kunt zelf kiezen welke mini-trainingen jij wilt bijwonen. Na de registratie ontvang je per e-mail een persoonlijk keuzeformulier.


GASTSPREKER ESTHER VISSER

Wij zijn vereerd met Esther Visser als gastspreker tijdens onze derde editie van het (gratis) Talent Development Festival op 11 juni! Esther Visser is HR Director van Apollo-Leonardo Hotels; een jonge, dynamische hotelgroep die gelooft dat het anders kan. Hun credo is niet voor niets: ‘FEELING GOOD’. Met hun onderscheidende visie op persoonlijke ontwikkeling heeft de keten positieve impact op medewerkerstevredenheid, -betrokkenheid, verzuim en verloop.

Apollo-Leonardo Hotels biedt haar medewerkers volop de ruimte voor persoonlijke ontwikkeling met de Apollo-Leonardo Academy; niet alleen professioneel maar ook groeien als persoon. We werken al ruim 10 jaar samen en hebben inmiddels een vast team van consultants en trainers die nauw samenwerken met het HR-team van de hotelgroep.

Op 11 juni vertelt Esther Visser hoe deze visie is vertaald in een aantrekkelijk trainingsaanbod voor alle medewerkers, hun exclusieve Masterclass programma’s waarin toekomstige managers worden klaargestoomd, een exclusief onboardingsprogramma voor nieuwe medewerkers en zelfs een traineeship op maat.

TOELICHTING MINI-TRAININGEN


EPIC LEADERSHIP

Na ruim 32 jaar ervaring en onderzoek bij onze opdrachtgevers zijn
vier eigenschappen gedefinieerd die een leider succesvol maken: Empowering, Purpose-driven, Inspiring en Coaching. En dit is te leren!

Het EPIC Leadership Programma bestaande uit 4 modules van de Performance Academy is speciaal ontwikkeld voor iedereen die wil werken aan (nieuw) leiderschap waarmee zij hun teams kunnen opzetten voor succes. Tijdens het Talent Development Festival heb je de mogelijkheid om met 2 modules kennis te maken; Empowering en Coaching.

EMPOWERING (EPIC)
Krijg inzicht in het effect van Empowerment (andere opzetten voor succes) en hoe je een omgeving creëert waarin je het beste uit je mensen naar boven haalt. Laat jou en je team groeien en verhoog de betrokkenheid en productiviteit van jouw team!

COACHING (EPIC)
Leer de relevantie en impact van coachend leiderschap en ervaar hoe je dit kunt toepassen in je eigen team of organisatie. Leer het gedrag van anderen beter begrijpen en effectieve interventies toe te passen.


VAARDIGHEIDSTRAININGEN
De vaardigheidstrainingen van de Performance Academy zijn geschikt voor alle soorten leiders en medewerkers; van beginnend tot ervaren. De trainingen zorgen voor activatie van de teams om de beloften van de organisatie waar te maken. En helpen de deelnemers om zich o.a. te ontwikkelen op het gebied van; service, verkoop, coaching, leiderschap, revenue management, time management en presentatievaardigheden. Alle trainingen van de Performance Academy zijn "Experience Based". Door zelf te experimenteren, te ervaren én daarna te reflecteren leer je betekenisvoller en efficiënter.

PRESENTATIEVAARDIGHEDEN
Verkrijg inzicht in de verschillende presentatievormen en leer de juiste presentatievorm te kiezen die jou helpt om jouw doel te bereiken. Hoe gebruik je jouw publiek om jouw punt te maken? Vragen stellen, meeveren, empathiseren, (pro-actief) omgaan met weerstand. Het komt allemaal aan bod.

TIME MANAGEMENT
Bij gebrek aan een functionele planning kan het realiseren van jouw doelen en de voldoening die je hier uithaalt zowel tijdens werk als privé een belemmering worden. Krijg meer grip op de hectiek van de dag en leer in minder tijd meer resultaat te behalen.


CUSTOMER EXPERIENCE STARS
Het trainingsprogramma Experience STARs van de Performance Academy is erop gericht om medewerkers bewust(er) te maken van het effect van hun gedrag, en daarmee de klantbeleving positief te beïnvloeden. Uit jaren ervaring en onderzoek bij onze opdrachtgevers blijkt dat er een onderscheidende klantbeleving wordt ervaren wanneer een klant zich: Surprised (verrast), Touched (geraakt), Assisted (geholpen) en Recognized (h)erkend) voelt.

HOSPITALITY TRAINING
Mini-training Customer Experience STARs, interessant voor alle branches. People are the experience! Echt onderscheidende klantbeleving wordt gecreëerd door mensen. Succesvolle bedrijven nemen de gewenste klantbeleving als uitgangspunt in alles wat ze doen en maken van klanten loyale fans!

KLACHTEN & BEZWAREN
In deze mini-training leer je de verschillende soorten klachten (h)erkennen en hoe je deze om kunt zetten naar een kans. Dit doen we met de 4 STAR-pijlers (Surprised, Touched, Assisted en Recognized) in gedachten.


GAMIFICATON
Gamification wordt steeds vaker ingezet om medewerkers te laten leren of nieuwe inzichten te geven. Door spelelementen aan een niet-spel situatie toe te voegen (gamification), is het bijvoorbeeld mogelijk om inzicht te krijgen in natuurlijk gedrag en daarmee bewustwording te creëren. Deze inzichten dragen bij aan het activeren van gewenst gedrag en het verhogen van de betrokkenheid binnen jouw team. Tijdens deze editie van het Talent Development Festival heb je de mogelijkheid om te kiezen uit 3 verschillende gamified sessies. We kunnen hier niet te veel over verklappen want je moet het vooral zelf ervaren!

“THE SOCIAL EXPERIMENT!”
Leer meer over jezelf en hoe je gamification kan inzetten om de betrokkenheid en motivatie in jouw team te versterken. Dit experiment is onderdeel van EMPOWERING uit het EPIC Leadership Programma. Doe mee en kijk wat voor een impact dit experiment kan hebben op een groep en hoe jij hierop reageert!

“THE MAZE'
Leer wat beslissingen nemen onder druk voor effect heeft op leiderschap, communicatie en vertrouwen. Vind je weg door het doolhof en ervaar hoe je door middel van gamification, gedrag in een kort tijdsbestek inzichtelijk kan maken in een groep.

“The STAR Escape Room”
Zoeken, puzzelen, analyseren, elkaar afleiden en strategie bepalen. Maar ook: samenwerken, overtuigen, leiden, volgen en initiatief nemen. Oh ... en competitie, stress en de bijbehorende tijdsdruk! De STAR Escape Room is gebaseerd op het Customer Experience STARs-trainingsprogramma, en is één van de gamification tools die gebruikt wordt om op een leuke en leerzame manier bewustwording in gedrag te creëren.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

PS Experience Center

Kruisweg 817

2132NG Hoofddorp (gratis parkeren, 5 min. vanaf station Hoofddorp)

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen