Gratis

Talent Development Festival

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

PS Experience Center Hoofddorp / Amsterdam

Kruisweg 817

2132NG Hoofddorp

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

De kranten staan er vol mee; ruim 71% van alle werkgevers in Nederland heeft moeite om goed personeel te vinden én te behouden! Daar waar vroeger de zekerheid van een vast contract een belangrijke factor was voor werknemers om bij een werkgever te blijven werken, zien we dat de nieuwe(re) generatie werknemers minder behoefte heeft aan deze (schijn)zekerheid. Groei en persoonlijke ontwikkeling staan centraal. Uit onderzoek van Linkedin Learning blijkt dat 94% van de werknemers langer bij een organisatie blijft als deze investeert in hun carrière. Dit maakt een persoonlijk ontwikkelingsprogramma, in een markt waarin talent aantrekken, behouden en ontwikkelen moeilijker is dan ooit, van groot belang.

Hoe aantrekkelijk is jouw organisatie als het aankomt op persoonlijke ontwikkeling? Laat je inspireren tijdens het Talent Development Festival op 26 september 2019 in het Experience Center in Hoofddorp/Amsterdam!

WAAROM DEELNEMEN?

Tijdens het Talent Development Festival van de Performance Academy kun je (gratis) deelnemen aan een selectie van 10 workshops/trainingen die bijdragen aan de persoonlijke ontwikkeling van jouw teamleden. Stel je eigen programma samen en:

  • maak kennis met de Performance Academy als Talent Development specialist;

  • ervaar de ‘experience based learning' aanpak van onze learning designers en gamification experts;

  • laat je inspireren door de Reverse Thinking & Engineering filosofie met de unieke trainingsprogramma's Customer Experience STARs (klantbeleving) en EPIC Leadership (leiderschapsontwikkeling).

  • maak kennis met onze ervaren trainers!


PROGRAMMA

We verwelkomen je graag tussen 08:30 - 09:00. Om 09:00 starten we met de plenaire opening. Daarna kun je deelnemen aan een eigen selectie van 4 mini-trainingen. Een overzicht van de trainingen tref je hieronder aan. Een perfecte manier om kennis te maken met 'experience based learning' én de aansluiting op de ontwikkelingsbehoeften binnen jouw team te ervaren.


Programma Talent Development Festival


OVER DE PERFORMANCE ACADEMY

De wereld om ons heen verandert in rap tempo. (Mobiele) technologie beïnvloed (en ondersteunt) de manier waarop mensen leren. Context en relevantie worden steeds belangrijker. Een combinatie van online- en offline leren. Bij voorkeur met gamified elementen en in hapklare brokken aangeboden.De Performance Academy verandert de manier waarop mensen leren, leiden en verbinden. Wij zijn gespecialiseerd in trainingen en workshops op het gebied van klantbeleving, leiderschap, verkooptechnieken, revenue management en presentatie/trainingsvaardigheden. Met meer dan 32 jaar internationale ervaring in het verzorgen van trainingen voor bedrijven in o.a. hospitality, retail, automotive en de zorg!
Wil jij er ook bij zijn? Registreer je vandaag nog (gratis) voor het Talent Development Festival. En neem gerust een paar collega's mee. Heb je een vraag? Bel ons op +31 (0)23 – 510 0 510 of stuur een e-mail, wij helpen je graag.
Wij kijken er naar uit om je te verwelkomen in ons Experience Center!
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

PS Experience Center Hoofddorp / Amsterdam

Kruisweg 817

2132NG Hoofddorp

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen