Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

WTC Rotterdam

Beursplein 37

3011 AA Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

SUM 2018 vindt dit jaar plaats in Rotterdam in het WTC gebouw. Dit monumentale gebouw, een oude koopmansbeurs, ligt in hartje Rotterdam en biedt een prachtig decor voor de SUM.

Programma

Na een heerlijke lunch start het plenaire programma waarin u alles hoort over de laatste BIM ontwikkelingen, de nieuwste Stabicad functionaliteit, MEPcontent en natuurlijk de toegevoegde waarde van Trimble scanners en robots.

Daarna kunt u allerlei subsessies bijwonen waarin u over specifieke onderwerpen bij kunt leren, zoals Stabicad Electrical/Mechanical functionaliteit, Prefab, Sprinkler, upgraden van uw BIM-model, BIM voor managers, de Cloud, Trimble robots en scanners en nog veel meer. Natuurlijk sluiten we af met een netwerkborrel waarbij u fabrikanten stands kunt bezoeken.

11.30 uur: Inloop met lunch
12.30 uur: Start plenaire programma
13.40 uur: Subsessies ronde 1
14.35 uur: Subsessies ronde 2
15.30 uur: Subsessies ronde 3
16.15 uur: Netwerkborrel

Afmelden

Uw ticket is €195,- waard. We zouden het jammer vinden als u onverhoopt niet kunt komen, maar als dat het geval is, verzoeken wij u zich tijdig af te melden. Als u zich niet afmeldt, zijn wij genoodzaakt de waarde van uw ticket in rekening te brengen.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

WTC Rotterdam

Beursplein 37

3011 AA Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen