Gratis

Strategisch loonbeleid, your way of thinking?

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Barco

21 Beneluxpark

8500 Kortrijk

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Motiveer, beloon en wapen u in de war for talent!

Elke medewerker heeft zijn specifieke wensen met betrekking tot verloning en extralegale voordelen. Jonge ouders hebben misschien behoefte aan meer verlof, een tweede wil liever een tablet en een bedrijfswagen, een derde gaat eerder voor een gsm-abonnement of een opleiding, ... Steeds meer bedrijven werken met flexibele verlonings- en beloningspakketten. Zo spelen ze in op de reële behoeften van hun medewerkers.

Maar strategisch loonbeleid is uiteraard veel meer dan flexibel verlonen. Voor uw bedrijf kan bijvoorbeeld een loonbenchmark aan de orde zijn om de basisverloning competitief op te stellen. Of misschien bent u gebaat bij bonusplannen om medewerkers of managers te belonen voor hun inzet. Of ook loon- of bonusoptimalisatie kan aan de orde zijn.

Een effectief loonbeleid overtuigt uw medewerkers om de strategische doelstellingen van uw organisatie te helpen realiseren. We nodigen u graag uit op het event “Strategisch loonbeleid, your way of thinking?” op 18 april 2018.

Klaas Olbrechts, Product owner Attentia, komt er aan het woord rond de topic ‘Flexibel verlonen, een extra troef in de war for talent’. Verder staat er een boeiende gastspreker op het programma, die we nog even niet prijsgeven om het verrassingseffect te behouden. We prikkelen u eveneens met een inspirerende case, verteld door de klant. Hiermee krijgt u een interessant inzicht in de do’s-and-don’ts bij een implementatie. En als kers op de taart zal ook BNP Paribas aanwezig zijn met alle informatie over warrants en kunt u een demo meepikken van DOTS Flexible reward, Attentia’s online solution voor een cafetariaplan.

Benieuwd naar wat strategisch loonbeleid concreet kan betekenen voor u en uw medewerkers?

Schrijf u vandaag nog in!


Programma

16 uur verwelkoming

16.30 – 18.30 uur Inspirerende sprekers en klant aan het woord

18.30 – 20.30 uur Netwerking & walking dinner


Voor wie?

HR Manager, Comp&Ben Managers, Zaakvoerders, CEO

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Barco

21 Beneluxpark

8500 Kortrijk

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen