€ 174,24

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Ruimte voor Helden

137 Sint Jacobstraat

2512 AN Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Tijd maken voor jezelf, en voor je ideeën. Even snelheid terugnemen om te kijken waar je staat. In je leven, in je organisatie of in je ondernemerschap. Om de ruimte in te nemen die je toekomt. Om nieuwe en verse energie vrij te maken. De stappen te zetten die je brengen waar je wilt geraken.

Hoe doe jij dat?

Met de Speech aan jezelf bieden Ruimte voor Helden en Bruno van den Elshout je een uitnodigende gelegenheid om jezelf, in je eigen woorden, te laten toespreken door iemand die je dierbaar is. In een feestelijke en aandachtige setting, en in goed gezelschap.


Voorbereidingsdag (vrijdag 5 juli, de hele dag)
De eerste aanzet voor je speech ontstaat tijdens de voorbereidingsdag, die een belangrijk deel uitmaakt van de Speech aan Jezelf. Een deel van die dag brengen we buiten door, aan het strand in Den Haag. We nodigen je samen met alle andere deelnemers (maximaal 15) uit om tijdens de voorbereidingsdag ruimte te maken om aan de hand van oefeningen terug te kijken op de tijd die achter je ligt. Wat vertelt die je? Welke patronen herken je?

Welk beeld ontstaat er, als vanzelf, over hoe je de inspiratie die je in de zomer opdoet wilt meenemen als de vakantie voorbij is? Wat vraagt je aandacht, en wat wil je aandacht geven? Bij afronding van de voorbereidingsdag heb je de eerste woorden van je speech op papier staan.


Zomervakantie
In de tijd tussen de voorbereidingsdag en de feestelijke speechgelegenheid smeed je die eerste woorden tot je uiteindelijke speech. Je bedenkt wie je wilt uitnodigen om de speech aan je voor te dragen, en met wie je de speech als eerste deelt. Bij de speechgelegenheid zijn jij en degene die je speech voorleest samen bij ons te gast, in het aandachtige gezelschap van alle andere speechschrijvers en hun voorlezers.


Feest (vrijdagmiddag 6 september)
Op vrijdagmiddag 6 september ontmoeten we elkaar in een verzorgde sfeer bij Ruimte voor Helden, waar we alle speeches samen beluisteren en vieren. Je herinneringen aan deze bijzondere middag neem je na afloop mee naar huis, samen met een helder zicht op wat je de komende tijd te doen staat. Zwart op wit. Een mooi vertrekpunt voor de rest van het jaar.


Voor jou?
Ben je benieuwd hoe een speech aan jezelf voor jou op dit moment van waarde kan zijn? Laat het ons weten, we vertellen je graag meer.


foto: Nieuwjaarsspeech 2019/ Bruno van den Elshout

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Ruimte voor Helden

137 Sint Jacobstraat

2512 AN Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen