Saffrou Oudenaarde: start verkoop 16/02

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Gare C - feestzaal station Oudenaarde

1 Stationsplein

9700 Oudenaarde

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Je hebt er even op moeten wachten, maar je mag je stilaan schrap zetten: op 16 februari starten we met de verkoop van Saffrou!

Over dit evenement

Op 16 februari lanceren we de eerste fase van deze nieuwe woonwijk in Oudenaarde, en jij kan er meteen een plekje veroveren.

Opgelet! Plaatsen zijn beperkt, dus registreer je nu als je eerste keuze wil én wil genieten van de interessante lanceringsvoorwaarden. Bij ontvangst krijgen alle geregistreerden een nummer in volgorde van aankomst. Na de presentaties worden de persoonlijk gesprekken in die volgorde voorzien. De deuren openen om 13 uur en de presentatie start om 14 uur.

Meer weten? De week voordien bezorgen we je in detail alle prijzen, plannen en verdere info.

Kan je er niet bij zijn en ben je toch concreet geïnteresseerd? De eerste keuze is er op het lanceringsevent op 16/02, maar we plannen vanaf 18/02 ook graag een persoonlijke afspraak in. Stuur hiervoor uw vraag naar louis@revive.be

Dit lanceringsevenement is vooral gericht naar kandidaat kopers. Kort na de lancering zullen we ook infoavonden organiseren die vooral voor de buurtbewoners relevant zijn.

Datum en tijd

Locatie

Gare C - feestzaal station Oudenaarde

1 Stationsplein

9700 Oudenaarde

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen