Gratis

Rondetafelsessie AVG regio Rotterdam

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Aston Martinlaan 2

2 Aston Martinlaan

3261 NB Oud-Beijerland

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Rondetafelsessie AVG Regio Rotterdam

Ben jij al AVG-proof? Op 25 mei 2018 komt de Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP) te vervallen en wordt vervangen door de Algemene Verordening Gegevensbescherming of AVG. Wellicht heb jij binnen je onderneming al de nodige voorbereidingen getroffen maar kom je er nog niet helemaal uit. Of je komt tot de ontdekking dat je er nog niet veel aan gedaan hebt. In welke branche je ook actief bent en ongeacht je bedrijfsgrootte, iedere ondernemer krijgt met de AVG te maken. Weet jij al wat er van jou verwacht wordt?

Als jij straks goed voorbereid aan de slag wilt met privacy- en databeheer binnen jouw bedrijf, meld je dan nu aan voor onze rondetafelsessie. Je kunt er al je praktische vragen kwijt en zit rechtstreeks met de experts aan tafel. Je krijgt de gelegenheid om op alle relevante gebieden goed geïnformeerd te worden en gaat met de belangrijkste actiepunten op zak naar huis!

Deze rondetafelsessie is een praktisch event, met inhoud vanuit specifieke vakgebieden. Er is de mogelijkheid om in kleine setting vragen te stellen, kennis en ervaring delen en met elkaar te netwerken. De meerwaarde van deze sessie is de hoge mate van interactie en het van tevoren samengesteld materiaal waarmee je direct praktisch aan de slag kunt na afloop.

Aan het einde van deze sessie:

- Heb je beeld bij de praktische invulling van de juridische eisen die worden gesteld in het kader van de AVG

- Weet je de impact in je organistie in te schatten op het gebied van HR & IT en heb je handvatten om bewustwording te bevorderen

- Heb je inzicht in hoe je het voortouw kunt nemen in het begeleiden van de veranderingen binnen jouw organisatie en hoe je daarover het beste kunt communiceren met je mensen

- Ben je op de hoogte van de mogelijkheden om je naast alle voorzorgsmaatregelen in te dekken tegen eventuele schade

- Ben je bekend met regionale partijen die je kunnen ondersteunen bij het implementeren van de AVG in je eigen bedrijfsvoering

Ben jij een ondernemer die het prettig vindt om op een laagdrempelige manier kennis en ervaringen uit te wisselen met gelijkgestemden en te netwerken? Je bent van harte welkom.

Meld je nu aan en wees erbij op dinsdag 15 mei a.s.!

PROGRAMMA

09.00 - 09.30 inloop

09.30 Start ronde 1

10.15 Pauze

10.30 Start ronde 2

11.15 Eind rondetafelgesprekken

11.30 Samenvatting & Afronding

KOM ALSJEBLIEFT OP TIJD!

Onze sessie wordt gehouden in het pand van Nemesys in Oud-Beijerland. Parkeren kan gratis op het terrein. Je kunt je bij de ingang aanmelden en aangeven dat je voor de rondetafelsessie komt en dan wordt je naar de juiste ruimte geleid.

In verband met ons programma stellen we het zeer op prijs als je tijdig aanwezig kunt zijn zodat we op tijd met ons programma kunnen starten en eindigen. Alvast bedankt!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Aston Martinlaan 2

2 Aston Martinlaan

3261 NB Oud-Beijerland

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen