Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Doctrina Lux Cordis

57 Lidwinastraat

5262 EN Vught

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Leer en investeer in jezelf. Jouw eigen handen als krachtig instrument om weer in balans te komen en in je kracht te staan.

Over dit evenement

Tijdens de Reiki 1 cursus maak je kennis met de bijzondere energie die met handoplegging wordt doorgegeven. Het kan verlichting geven bij klachten als hoofdpijn, rusteloosheid en rugpijn. Daarnaast leer je vanuit bewustzijn naar jezelf kijken. Reiki 1 is echt een investering in jezelf! Na afloop kan je ook anderen behandelen.

Bij Reiki 1 ligt de focus op het ontdekken van de reiki energie, het openen van je energiekanaal, het doorstromen van je systeem, het leren wat Reiki is, klachten behandelen, en ook dat je vanuit bewustzijn naar jezelf leert te kijken. Stel je hebt pijn aan je schouders en je geeft jezelf Reiki, dan raakt Reiki het zelfhelend vermogen aan, waardoor je schouderpijn weg kan gaan. Dat is puur fysiek uitgelegd. Maar Reiki gaat verder dan dat, Reiki raakt het systeem Holistisch aan, dat betekent dat op elk niveau; fysiek (lichamelijk), emotioneel (de emoties die eronder liggen), energetisch (bepaalde energetische verstoringen), mentaal (gedachten en overtuigingen) en spiritueel (de oorzaak van de klacht) we de mens zien, als geheel. Uitgebreide informatie is te vinden op de website.

Info:

Cursus van 09:30 - 15:30 en een terugkom moment van 2 uur.

Locatie: Lidwinastraat 57, Vught

Kosten: €175,- per persoon

Inclusief: Syllabus, thee, water, versnaperingen en lunch

Cursus dient vooraf betaald te worden door overmaking factuur. Bij inschrijving zal een factuur worden toegestuurd. Zie algemene voorwaarden op de website www.doctrinaluxcordis.nl

Zie ook de andere geplande data op Facebook, Eventbrite en op www.doctrinaluxcordis.nl

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Doctrina Lux Cordis

57 Lidwinastraat

5262 EN Vught

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen