Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Pilot bijeenkomst Ondertekenen.nl met iDIN

Ondertekenen.nl

Donderdag 3 november 2016 van 13:30 tot 17:30 (CET)

Pilot bijeenkomst Ondertekenen.nl met iDIN

Aanmeldgegevens

Type Resterend Einde Aantal
Toegangsbewijs Pilot Dienstverlener
LET OP: Deze bijeenkomst is voor dienstverleners die digitaal ondertekenen (willen) toepassen in hun proces en meer willen weten over de pilot iDIN
19 Registraties 3 nov. 2016 Gratis  

Deel Pilot bijeenkomst Ondertekenen.nl met iDIN

Evenementgegevens

Ondertekenen.nl werkt mee aan de pilot iDIN, een nieuwe dienst van de banken waarmee consumenten zich bij andere organisaties online kunnen identificeren. Het gebruik van iDIN als identificatiemethode bij ons ondertekenproces biedt nieuwe mogelijkheden. Niet alleen verbetert het de bewijskracht, ook eventuele aanvullende verplichtingen in uw proces voor identiteitsvaststelling zijn hierdoor niet meer nodig. De fysieke identiteitsvaststelling of het uploaden van een kopie legitimatie behoort hiermee tot de verleden tijd. Alles direct in één proces afgehandeld met ondertekenen.nl. Inmiddels zijn de eerste documenten met iDIN verificatie ondertekend.

3 November organiseren wij een informatiemiddag voor dienstverleners die mee willen doen aan deze pilot. Rabobank zal een presentatie verzorgen over het ontstaan en de werking van iDIN. Aansluitend zal een demonstratie gegeven worden hoe het ondertekenen met behulp van iDIN in de praktijk werkt. Dienstverleners krijgen een toelichting over de mogelijkheden en het gebruik in de pilot.

Interesse in een pilot voor digitaal ondertekenen in combinatie met een bank verificatie? Meld u dan aan voor ons event, het aantal plekken zijn beperkt. 

PROGRAMMA

13.30 - 14.00 Ontvangst

14.00-15.00 Wat is iDIN? - Frans van der Lugt Rabobank

15.00 - 15.30 Pauze

15.30-16.30 Pilot Ondertekenen.nl met iDIN - Kick Willemse Ondertekenen.nl

16.30-17.30 Borrel

 Vragen? Neem contact op met Evidos - Ondertekenen.nl 023-7370046

Over Ondertekenen.nl met iDIN

Met ondertekenen.nl lopen we altijd voorop om de bewijskracht van de digitale handtekening nog sterker te maken. iDIN is een nieuwe dienst van de banken waarmee consumenten zich bij andere organisaties online kunnen identificeren, met de veilige en vertrouwde inlogmiddelen van hun eigen bank.  Met iDIN kan een klant zijn identiteit online bevestigen omdat hij zich al heeft gelegitimeerd bij het openen van een bankrekening. Alle banken doen mee, dus er is direct een landelijke dekking van een betrouwbare digitale identiteit voor de consument.

Op basis van onze kennis en ervaring rondom digitale identiteit en ondertekenen zijn wij door de banken geselecteerd om mee te doen in de pilot. Inmiddels zijn wij gekoppeld en hebben wij de eerste ondertekeningen met een identiteitsbevestiging van iDIN gezet.

Het gebruik van iDIN als identificatiemethode bij ons ondertekenproces biedt nieuwe mogelijkheden. Niet alleen verbeter je de bewijskracht, ook eventuele aanvullende verplichting in uw proces voor identiteitsvaststelling zijn hierdoor niet meer nodig. De fysieke identiteitsvaststelling of het uploaden van een kopie legitimatie behoort hiermee tot de verleden tijd. Alles direct in één proces afgehandeld met ondertekenen.nl.

Om de pilot tot een succes te maken zijn wij op zoek naar dienstverleners, die het ondertekenen in combinatie met iDIN willen uitproberen.  Het aansluiten is eenvoudig, een iDIN verificatie is direct beschikbaar via ons portaal, of eenvoudig toe te voegen via onze API. Donderdag 3 november organiseren wij een informatiemiddag in Haarlem, waar ook de Rabobank een presentatie zal geven over het ontstaan en de werking van iDIN.

Heb je vragen over Pilot bijeenkomst Ondertekenen.nl met iDIN? Neem contact op met Ondertekenen.nl

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Waar en wanneer


Haarlem
NTB
Haarlem
Nederland

Donderdag 3 november 2016 van 13:30 tot 17:30 (CET)


  Aan mijn agenda toevoegen

Organisator

Ondertekenen.nl

Kun jij je ook zo irriteren als je je tijd verspilt met zinloze administratieve handelingen? Tijd die je aan nuttigere of leukere dingen kunt besteden! En dan hebben we het nog niet over wat die handelingen aan tijd en geld kosten!

Documenten printen, paraferen en ondertekenen, per post opsturen naar de klant die ook weer moet ondertekenen en versturen. En weet jij dan nog wie welk document ontvangen heeft en of het wel of niet ondertekend is? En het kan zoveel slimmer, sneller en goedkoper! En zonder moeilijk gedoe!

Met ondertekenen.nl kun je documenten die ondertekend moeten worden digitaal versturen en rechtsgeldig (laten) ondertekenen. Zo ben je zeker van de identiteit van de ondertekenaar en kun je precies zien waar elk document is in het ondertekenproces. Laat je voorstellen, contracten, overeenkomsten, verklaringen, machtigingen, notulen en formulieren in een handomdraai ondertekenen. En besteed je tijd aan de dingen die er toe doen!

Wij zorgen voor een goede bewijskracht van uw online transacties. Arbeidscontracten, huurovereenkomsten, gezondheidsverklaringen, onderwijsinschrijvingen en andere documenten gaan via ons zeker digitaal.

Eenvoudig documenten ondertekenen.nl, Simpel en Zeker!

  Contact opnemen met de organisator
Pilot bijeenkomst Ondertekenen.nl met iDIN
Evenementen in Haarlem, NH Seminar Zakelijk

Ben je geïnteresseerd in het organiseren van je eigen evenement?

Doe mee met miljoenen mensen op Eventbrite.

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.