Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

BECI

Avenue Louise 500

1050 Brussel

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving


Mo; BECI


BECI nodigt u uit voor de opening van haar Urban Mobility Pop Up: ‘Mo;’ op woensdag 28 maart 2018.

Waarom een Urban Mobility Pop Up, vraagt u zich misschien af? Mo; is geen "zoveelste mobiliteitsconferentie", maar een verzameling van buitengewone mensen, ondernemers en ondernemingen die in een open en collaboratieve sfeer gedurende 6 maanden samenwerken bij het vinden van oplossingen voor de grote mobiliteitsuitdagingen van Brussel. De mobiliteit verandert voortdurend en mobiliteitssystemen moeten zich aanpassen aan deze verandering. Innovatie en collaboratieve participatie zijn fundamentele pijlers voor het creëren van nieuwe vormen van mobiliteit. De duurzame toekomst waar we naar uitkijken vereist een complexe planning. Dat is de reden waarom we Mo; hebben ontwikkeld, om verder te gaan dan de soms oppervlakkige ‘quick wins’ en 'best practices'.

BECI schakkelt met Mo; een versnelling hoger naar de overstap naar een duurzame mobiliteit en biedt concrete mobiliteitsoplossingen aan: intelligent parkeerbeheer, gedeelde mobiliteit, intelligent databeheer, micromobiliteit, stedelijke logistiek, fietsen, wagens, elektrische voertuigen, gemeenschappelijk vervoer, mobiliteitsaccessoires,... Mobiliteit in zijn geheel.

Mo; biedt u een omgeving waarin stakeholders en deskundigen gedurende een half jaar met elkaar samenwerken in het gemeenschappelijk belang van het realiseren van duurzame stedelijke mobiliteit.

Ontdek Mo; en haar partners op de officiële opening op 28 maart 2018!Wanneer : 28 maart 2018 | 18u30-22u00

Deelname : gratis

Waar : Louisalaan500

Contact : Ischa Lambrechts | ila@beci.be | +32 2 563 68 59

Vind Mo; op Facebook, LinkedIn en Instagram.


[ Franse versie ]


In samenwerking met

Partenaires Mo;

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

BECI

Avenue Louise 500

1050 Brussel

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen