Gratis

Open Bedrijvendag 2019 - Crossfit Holthem (Haaltert)

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Crossfit Holthem

4 Langdries

9450 Haaltert

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
CrossFit® Holtem uit Haaltert nodigt u uit tijdens haar Open Bedrijvendag op 6 oktober 2019 tussen 9 en 17 uur.

Over dit evenement

DE SPORTIEFSTE STARTUP IN DE STREEK

CrossFit® Holthem is een jonge en snel groeiende sportclub uit Haaltert. In januari 2018 startte CrossFit® Coach Nathan Peeters met 30 stichtende leden de nieuwe club via een crowdfunding campagne. Met de steun van onze vaste partners Rogue, Syntech, Concept 2 kunnen onze leden genieten van kwaliteitsvol materiaal en een fijne locatie.In onze club (“de box”) gaan kracht en conditionering samen en zorgen we voor de ontwikkeling van atleten en teams. Samen werken we aan een gezonde levensstijl, leren we anders omgaan met voeding en bouwen we aan een sterke community.

CrossFit® Holthem kiest ervoor te werken in kleinere groepen van maximaal 8 personen, waarbij gepersonaliseerde begeleiding voorop staat. Voor de kinderen van 3 tot 16 jaar worden speciale workouts voorzien #holthemkids.

Bij ons vind je geen “massatoerisme”, maar het beste alternatief voor overvolle klassen.

“CROSSFIT® HOLTHEM: WAAR SPORT EEN PASSIE WORDT!”

De intensiteit van de oefeningen is steeds op maat van de atleet. Op deze wijze wordt CrossFit® toegankelijk voor elke sporter, jong of oud, ervaren of beginner en voel je al snel de voordelen van CrossFit®.

Het sterke community gevoel zorgt er ook voor dat elkeen er in slaagt om de oefeningen af te werken. Meer nog, de laatste van de groep, zal het meest aangemoedigd worden: #HolthemCrew wordt je nieuwe familie.

Wat is CrossFit®?

CrossFit® is een fitnessvorm die gewichtheffen, atletiek en gymnastiek combineert. Gedurende de training worden functionele bewegingen op een gevarieerde manier in een hoge intensiteit zo snel mogelijk uitgevoerd.

Elke les is een nieuwe uitdaging, de oefeningen wisselen elke dag zodat je lichaam constant wordt uitgedaagd en je je nooit zal vervelen.

CrossFit® is een levensstijl die wordt gekenmerkt door veilige, effectieve oefening en gezonde voeding. CrossFit® kan worden gebruikt om elk doel te bereiken, van verbeterde gezondheid tot gewichtsverlies tot betere prestaties. Je wordt leniger en sterker, wat je ook in je dagdagelijks leven zal merken: tillen, dragen, … alles gaat vlotter.

Voor wie is CrossFit®?

CrossFit® werkt voor iedereen, mensen die net zijn begonnen en mensen die jarenlang hebben getraind. Het programma is geschikt voor atleten, recreatieve sporters, families. Jong én oud.

Het grootste troef qua toegankelijkheid is dat CrossFit® universeel schaalbaar is. Dit maakt CrossFit® hét perfecte fitnessprogramma voor iedereen, ongeacht zijn of haar ervaring. We schalen belasting en intensiteit. De behoeften van Olympische atleten en onze grootouders verschillen enkel in mate maar niet in soort.

CrossFit® ook geschikt voor teams, verenigingen en bedrijven! Zij kunnen bij ons terecht voor een teambuilding, sportdag, incentives of groepslessen. Interesse? Neem dan vandaag nog contact!

WORKOUT OF THE DAY (WOD)

CrossFitters hebben hun eigen taaltje ontwikkeld. WODs, Jerks, Snatches, Squats, Wallbals zijn vaste begrippen voor ons, maar klinken waarschijnlijk exotisch voor u.

We nodigen u daarom graag uit om samen met familie, vrienden of collega’s kennis te komen maken met CrossFit® Holthem en haar leden. We hebben vast een antwoord op al uw vragen!

U kan komen kijken naar een demonstratie WOD of zelf meedoen aan een initiatie les.

• CrossFit® • CrossFit® Kids • Sport op School • Senioren Fitness • Olympisch Gewichtheffen • First Responders Fitness®: Politie, Brandweer, Militairen • Incentives & Employer Branding • Teambuilding & groepslessen

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Crossfit Holthem

4 Langdries

9450 Haaltert

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen