Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Ontwikkelingsgericht aan de slag met teams

Coach Cafe Leuven - Anne-Marie Walgering - De Walle & Peter Plusquin

Woensdag 8 november 2017 van 19:00 tot 23:00 (CET)

Ontwikkelingsgericht aan de slag met teams

Aanmeldgegevens

Registratietype Resterend Verkoop eindigt op Prijs Servicekosten Aantal
Deelname Coach Café Leuven 8 november 2017
Ontwikkelingsgericht aan de slag met teams
42 Registraties 6 nov. 2017 € 12,50 € 0,00

Deel Ontwikkelingsgericht aan de slag met teams

Evenementgegevens

Organisaties beseffen meer en meer dat goede samenwerking in teams de hefboom is voor resultaten en arbeidsvreugde. Teams zijn ook de plaats waar cultuuromslag en organisatieontwikkeling voet aan de grond krijgt. Zeker in het geval de organisatie kiest om te groeien naar zelfsturende teams en de organisatie een levend geheel wil zijn. In dat kader hebben coaches, trainers en consultants mooi werk te doen. Hoe pak je dat aan? Hoe draag je bij aan de grote transitie waarin vele organisaties zich bevinden?

Op woensdagavond 8 november geeft Rudy Vandamme, opleider en methodiekontwikkelaar bij het Ontwikkelingsinstituut, onder meer antwoord op volgende vragen: 

  • Hoe teams helpen hun samenwerking te verbeteren zodat  ‘gaan werken’ een feest wordt?
  • Hoe als teamcoach een ander paradigma hanteren?
  • Hoe als leidinggevende teamontwikkeling proactief aanpakken? 

De kracht van teams ontstaat pas als individuen ervaren dat ze er met hun unieke identiteit, waarden en talenten zinvol onderdeel van zijn. Daarom is teamontwikkeling volgens Rudy Vandamme gelaagd: individuele ontwikkeling, teamontwikkeling, organisatieontwikkeling, maatschappelijke ontwikkeling gaan hand in hand.

Rudy ontwikkelde de Ontwikkelcirkel als methodiek om als teamcoach die gelaagdheid op een systematische manier in het bewustzijn en de werking van het team te brengen. Met het idee van het verspreiden van de methodiek en het opleiden van facilitatoren wil Rudy een fundamenteel paradigma doen kantelen in hoe we teams en groepen kunnen coachen. Als je teamcoach of consultant bent, zul je met deze methodiek houvast vinden. In het coachcafé wordt visie en methodiek aan de hand van voorbeelden uitgelegd. Twee mensen brengen ook een getuigenis van een case in een profit en non-profit organisatie. Ter voorbereiding kun je de filmpjes bekijken op: www.ontwikkelingsgerichtcoachen.be

 
 
 
De spreker

Rudy Vandamme (1958) is doctor in de psychologie. Hij is sociaal ondernemer, methodiekontwikkelaar en leraar. Hij staat met zijn twee voeten in de praktijk van teamontwikkeling en coaching. Op basis van zijn studies psychologie, filosofie, antropologie en NLP ontwikkelde hij een methodiek die coaches kunnen inzetten om een zinvolle bijdrage te leveren tot de organisatie- en maatschappijontwikkeling: het Ontwikkelingsgericht Coachen. Hij schreef hierover meerdere methodische handboeken. Samen met zijn collega’s leidt hij het Ontwikkelingsinstituut (www.ontwikkelingsgerichtcoachen.be) en het Netwerk van Professionals in Ontwikkelingsgericht Werken (www.ontwikkelingsgericht.org). Meer info over Rudy's activiteiten en boeken vind je op www.rudyvandamme.net


Heb je vragen over Ontwikkelingsgericht aan de slag met teams? Neem contact op met Coach Cafe Leuven - Anne-Marie Walgering - De Walle & Peter Plusquin
Bezoekerslijst Sorteren op: Datum | Voornaam | Achternaam
Meer weergeven

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Waar en wanneer


Meetingcenter 3hoog Leuven - De Loft
90 Mechelsevest
3000 Leuven
België

Woensdag 8 november 2017 van 19:00 tot 23:00 (CET)


  Aan mijn agenda toevoegen

Organisator

Coach Cafe Leuven - Anne-Marie Walgering - De Walle & Peter Plusquin

Het Coach Café Leuven is een maandelijks terugkerend open platform voor iedereen geïnteresseerd in persoonlijke groei.

De ideale ontmoetingsplaats om gelijkgestemden te leren kennen. Het dynamische netwerkmoment om je te informeren of jezelf voor te stellen. 

Het Coach Café Leuven is een initiatief van Anne-Marie Walgering - De Walle en Peter Plusquin.

Elke maand verwelkomen wij een collega/gastspreker. Hij of zij zal gedurende 1.5 - 2 uur een bepaald thema belichten. Dit kan zijn in de vorm van een lezing, presentatie of workshop. Het doel is om kennis te maken met nieuwe en bestaande coachmodellen, werkwijzen, instrumenten, ... en om ons door elkaar te laten inspireren.

  Contact opnemen met de organisator
Ontwikkelingsgericht aan de slag met teams
Evenementen in Leuven Cursus Zakelijk

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.