NVP PRESENTEERT REMCO CLAASSEN – “KRACHTIG STELLING NEMEN!”

NVP PRESENTEERT REMCO CLAASSEN – “KRACHTIG STELLING NEMEN!”

Venster Acties en details

€ 299,84

Datum en tijd

Locatie

Kinepolis Jaarbeurs Utrecht

300 Jaarbeursboulevard

3521 BC Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Geen restituties

Over Leiderschap, persoonlijke groei en goed kunnen communiceren. Claassen laat je zien hoe je het beste uit jezelf en je team haalt.

Over dit evenement

‘Krachtig stelling nemen’

NVP presenteert: Een middag inspireren en leren met Remco Claassen

Over Leiderschap, persoonlijke groei en goed kunnen communiceren. Claassen laat je zien hoe je het beste uit jezelf en je team haalt.

Richting geven

Koers houden in een wereld die niet altijd doet wat jij voor ogen hebt, is een uitdaging die je vast herkent. Als professional weet jij als geen ander dat sommige dingen zich ook moeilijk laten managen. Tijd en mensen bijvoorbeeld, maar het zijn wel super belangrijke factoren om succesvol te ondernemen.

In deze megadynamiek heb je nu de mogelijkheid om weer of nieuwe handvatten te krijgen hoe je je persoonlijke invloed bepaalt; hoe je (snel) ander effectief gedrag ontwikkelt. En weet en ervaart hoe je richting geeft aan energie die werkt voor jou, je team en organisatie.

Doe 4 oktober mee!

‘Krachtig stelling nemen’ gaat over?

Hoe je mensen echt in beweging krijgt

Wat houdt jou scherp, ook als je niet alle tools en macht hebt

De vraag of streven naar ‘werkgeluk’ te soft is of juist keihard nodig?

Hoe je in jouw rol de regie neemt

Als de focus altijd op de ander is gericht, hoe zit jij dan in je vel?

Over Remco Claassen

Remco is markant, soms bot en altijd met humor. Hij weet op een verfrissende en humorvolle manier zijn publiek tot effectieve leiders te maken. Hij laat zich inspireren door o.a. Deepak Chopra, Wayne Dyer, Helen Palmer, Tony Robbins, Dale Carnegie, Robert Cialdini, Tom Peters en Stephen Covey. Hij pakt de beste ingrediënten uit hun programma’s, slaat deze plat en maakt het toegankelijk. Zijn motto: ‘Leiderschap hoeft geen pijn te doen’.

Als deelnemer aan ‘Krachtig stelling nemen’ krijg je handvatten voor het verbeteren van je persoonlijk leiderschap. Word je aan het denken gezet en neem je gegarandeerd iets mee dat je direct kunt toepassen in je persoonlijk of zakelijke situatie.

Boek nu je ticket en blok je agenda voor: 4 oktober: ‘Krachtig stelling nemen’ NVP & Remco Claassen.

ps. Lees ook het interview met Remco in NVP-Magazine

Een filevrij programma

15:30 - 16:00 uur - inloop

16:00 - 17:30 uur - inhoudelijk programma

17:30 - 18:00 uur - pauze

18:00 - 19:00 uur - inhoudelijk programma

19:00 - 20:00 uur - borrel

Meer informatie

Kosten

Ben je NVP-lid dan kun je kosteloos deelnemen aan 'Krachtig Stelling Nemen'.

Niet-leden betalen €150,- exclusief btw bij registratie vóór 8 juli. Vanaf 8 juli zijn de kosten voor deelname van niet-leden €250,- exclusief btw

Wil je met je team (min. 4) deelnemen, neem dan contact met ons op via activiteiten@nvp-hrnetwerk.nl

Annuleringsregeling

Wanneer je bent ingeschreven voor een bijeenkomst rekenen we op je deelname. Ben je onverhoopt niet in de gelegenheid om deel te nemen (wat natuurlijk altijd een keer kan gebeuren) dan kun je je tot vrijdag 16 september kosteloos afmelden. Dat kan door een e-mail te sturen aan activiteiten@nvp-hrnetwerk.nl. Als je je opgeeft en niet deelneemt en je ook niet tijdig hebt afgemeld, wordt het no-show tarief à € 150,- exclusief btw in rekening gebracht.

Voor meer informatie, kijk op de website: https://www.nvp-hrnetwerk.nl/agenda/nvp-presenteert-remco-claassen-krachtig-stelling-nemen/61a4ed878b404400e2787fe1/

Delen met vrienden