Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud
Dit evenement is afgelopen

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

LinkedIn training IMConnected voor alumni en relaties van IMC Weekendschool

IMC Weekendschool/ IMC Alumni

Vrijdag 12 mei 2017 van 16:00 tot 19:00

LinkedIn training IMConnected voor alumni en relaties v...

Aanmeldgegevens

Type Einde Aantal
Registratie Beëindigd Gratis  

Deel LinkedIn training IMConnected voor alumni en relaties van IMC Weekendschool

Evenementdetails

Schrijf je in voor ons LinkedIn training voor alumni en relaties van IMC Weekendschool. Gegeven door Linkedin medewerker zelf.

Zoek je momenteel stage of werk? Wist je dat minimaal 1 op de 5 Nederlanders vinden hun volgende baan via het netwerk? Dit aantal ligt bij werklozen, jongeren, ouderen en hoger opgeleiden beduidend hoger.

Met onze LinkedIn training willen we je handvatten bieden om je zakelijk online netwerk uit te breiden en effectief in te zetten voor het vinden van een baan of een stageplaats.

 Dit is een tweedelig programma, verspreid over een aantal maanden.

12 mei  16.00 - 19.00 Deel 1: IMConnectED

Deze dag leer je alle ins-en outs van online netwerken en specifiek over Linkedin, leer je alles wat je moet weten over diverse features van individuele profielen en bedrijfspagina’s op Linkedin. Daarna ga je achter je laptop zelf aan de slag met het maken of verbeteren van je Linkedin profiel en krijg je tips en advies van Lorenzo Sendar, Enterprise Relationship Manager bij Linkedin Benelux.

15 september 16.00 - 19.00 Deel 2: IMConnectING

Wil je niet alleen jezelf, maar ook anderen helpen met Linkedin? Dan kun je ook de train-de-trainer sessie volgen. Daar gaan we in op de vragen die onstaan zijn nadat je actief aan de slag bent gegaan met LinkedIn. Daarna zal je getraind worden om ook mensen die minder digitaal ‘savvy’ zijn te helpen met de inrichting van hun profielen en bedrijfspagina’s.

Na afronden van dit programma zal je als onze IMC Weekendschool LinkedIn trainer ingezet worden voor de training van andere medewerkers van IMC Weekendschool en oud-leerlingen.  Dat betekent dat er volgend jaar misschien niet Lorenzo, maar jij de training geeft aan de nieuwe lichting trainers! Uiteraard kun je deze kennis ook toepassen in je andere netwerken. LinkedIn staat je zo veel mogelijk bij en beantwoordt zoveel mogelijk je vragen.

Deel 2 zal ingevuld worden met de input uit de eerste sessie. Je hoeft je nu nog niet op te geven voor deel 2.

Dit programma is mede opgezet op initiatief en met inhoudelijke steun van onze IMC Alumni, exclusief voor medewerkers en oud-leerlingen van de IMC Weekendschool.

Heb je vragen over LinkedIn training IMConnected voor alumni en relaties van IMC Weekendschool? Neem contact op met IMC Weekendschool/ IMC Alumni

Waar en wanneer


LinkedIn Amsterdam
Amstelplein 1
Amsterdam
Nederland

Vrijdag 12 mei 2017 van 16:00 tot 19:00


  Aan mijn agenda toevoegen

Organisator

IMC Weekendschool/ IMC Alumni

IMC Weekendschool laat nieuwsgierige jongeren uit achterstandswijken kennismaken met enthousiaste professionals en hun uiteenlopende vakgebieden.

IMC Alumni is het oud-leerlingennetwerk van IMC Weekendschool. Via dit netwerk houden ze contact met elkaar, met de weekendschool, hun (gast)docenten en onze partners.

  Contact opnemen met de organisator
LinkedIn training IMConnected voor alumni en relaties van IMC Weekendschool
Evenementen in Amsterdam Cursus Zakelijk

Ben je geïnteresseerd in het organiseren van je eigen evenement?

Doe mee met miljoenen mensen op Eventbrite.

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.