Gratis

Leiderschap in Hospitality 2018

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Performance Solutions Experience Center

Holland Office Center - Building 4

Kruisweg 817

2132 NG Hoofddorp

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Dragen jouw acties bij aan de groei van anderen? Draagt jouw leiderschap bij aan de gewenste gastbeleving? Kortom: Vraag je je weleens af hoe relevant je (nog) bent als leider?


Beleving
Verwachtingen van onze gasten veranderen in een razend tempo. Ze zijn constant op zoek naar een nieuwe, betere en memorabele beleving; een die ze kunnen delen met familie en vrienden. Kijk maar naar de Hospitality branche. Hotelketens voegen lifestyle hotels toe aan hun portfolio om aan de verwachtingen te voldoen van hun steeds meer ervaren gasten.

Leiderschap
Volgens het Nationaal Leiderschapsonderzoek 2016 ziet slechts 1 op de 3 medewerkers zijn eigen leidinggevende als inspirator. En 30% ervaart de leider als ‘directief’. 5% van de leiders is het daarmee eens. 84% van de leiders beoordeelt zich als mensgericht; 56% van de medewerkers beaamt dit. En over het bekende ‘loslaten’: 95% van de leiders zegt niet bang te zijn om controle te verliezen als er niet meer alleen besloten kan worden. Voor 34% van de medewerkers lijkt het toch wel dat de leider bang is om de controle te verliezen. En hoe zit dat bij jou?

EPIC Leadership
Om een team te (kunnen) leiden wat continu onderscheidende belevingen creëert, wordt er meer van jou als leider verwacht. Meer dan de helft van de teamleden is ‘millennial’. Zij hebben hoge verwachtingen als het gaat om betrokkenheid en beloning. Ze zijn continue op zoek naar leermogelijkheden, willen een transparant groeipad en inspirerende carrière mogelijkheden. Dit vraagt om 'EPIC Leadership'. EPIC staat voor Empowering, Purpose Driven, Inspiring en Coaching. Meer weten?

Op Donderdag 1 februari 2018 van 13:00 - 16:30 organiseren wij een (gratis) Leiderschap Event speciaal voor de Hospitality branche. Krijg in één middag de beste ideeën, methodes en how to’s waardoor je relevant blijft als leider (en dus als werkgever). Schrijf je direct in via deze pagina, en geef aan naar welke onderwerp(en) jouw interesse in het bijzonder uitgaat...Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Performance Solutions Experience Center

Holland Office Center - Building 4

Kruisweg 817

2132 NG Hoofddorp

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen