Gratis

LegalTech-workshop voor bedrijven - 10 april 2020

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

ZyLAB Technologies

Laarderhoogtweg 25

1101 EB Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

“ZyLAB heeft geweldige eDiscovery-technologie voor het efficiënt analyseren van onze enorme hoeveelheid juridische documenten en e-mail!”

~ General Counsel uit de financiële sector

Of je nu bedrijfsjurist, (intern) onderzoeker of auditor bent of een omvangrijk en complex dossier onderhanden hebt: we krijgen allemaal steeds vaker te maken met informatieverzoeken of fact-finding in grote hoeveelheden elektronische data.

Naast de traditionele verzoeken van toezichthouders, interne onderzoeken, (compliance) audits en juridische conflicten, neemt de druk ook toe door het groeiende aantal inzageverzoeken in het kader van de AVG en bewijsbeslag.

We slaan met z'n allen zó veel informatie op, dat het best handig is om even snel de inhoud van een file share of een paar aantal mailboxen efficiënt te kunnen doorzoeken en analyseren. Bijvoorbeeld wanneer je snel een risicoanalyse wilt maken van een grote lening. Of wanneer je een dataroom moet inrichten of bezig bent met een herstructurering. Dit efficiënt doorzoeken en analyseren heet eDiscovery.

In eDiscovery is het inzetten van Artificial Intelligence (AI) en data science technieken al een tijdje gebruikelijk. Iedereen is het er namelijk over eens dat gewoon zoeken niet goed genoeg meer is, omdat zelfs de slimste zoekvragen enorme resultaatlijsten opleveren. Om efficiënt te werken biedt intelligente technologie uitkomst.

Maar hoe werkt dat eigenlijk?

Tijdens deze hands-on AI-demo voor eDiscovery krijgt u van ons op uw eigen laptop (vergeet deze niet mee te nemen!) korte praktische trainingen voor een aantal nuttige functionaliteiten, zoals geavanceerd zoeken, Topic Modeling, Technology Assisted Review (TAR) en automatische redactie (blacklining) van persoonsgegevens of anderszins gevoelige informatie.

Aan de hand van praktische gebruiksscenario's voor onder andere inzageverzoeken of interne audits, laten wij u zelf ondervinden hoeveel tijd u hiermee kunt besparen.

Daarnaast geven wij u een kijkje in de laatste relevante ontwikkelingen van ons Data Science team waaronder nieuwe Artificial Intelligence technieken die zij testen om het uitvoeren van eDiscovery en informatieonderzoeken nog sneller, beter en gemakkelijker te maken.

Programma:

09.30 – Inloop.

10.00 – Welkom en korte introductie van Artificial Intelligence voor bedrijven.

10.30 – Praktische training over onder andere geavanceerd zoeken, Machine Learning en automatic redaction/blacklining.

12.00 – Lunch.

12.30 – Einde.


Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

ZyLAB Technologies

Laarderhoogtweg 25

1101 EB Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen