Gratis

Kip&Kruiden - masterclass fytotherapie met Maria Groot

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Landbouwcentrum Voor Voedergewassen - Hooibeekhoeve

1 Hooibeeksedijk

2440 Geel

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Op donderdag 14 november geeft dr. prof. Maria Groot een masterclass fytotherapie.

Over dit evenement

Gezonde kipjes en een lekker ei, dat willen we toch allemaal. Of was het lekkere kipjes en een gezond ei? In 2019 organiseren we verschillende activiteiten over hoe je dat met simpele huis-tuin-en-keuken-kruiden kan realiseren. Enerzijds hoe je met kruiden je kippen gezond houdt en anderzijds hoe je met wilde kruiden een fantastische Campineschotel kan maken.

Het project Kip&Kruiden sluiten we af met een Belgische primeur. Op donderdag 14 november geeft dr. prof. Maria Groot een masterclass fytotherapie. Zij doet onderzoek aan de UR Wageningen - de meest gelauwerde landbouwuniversiteit van Europa - en is mede-auteur van het Stalboekje Pluimvee dat 80 pagina’s tips bevat voor de natuurlijke pluimveegezondheidzorg met kruiden en andere natuurproducten.

Belangrijk: besef dat deze activiteiten gratis zijn en het aantal plaatsen beperkt. Engageer je dus ook om enkel te reserveren voor de activiteiten die je effectief zal bijwonen. Of om ten minste 2 weken vooraf te verontschuldigen.

Het project Kip&Kruiden kwam en komt tot stand met de steun van de dienst landbouw en platteland van de provincie Antwerpen.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Landbouwcentrum Voor Voedergewassen - Hooibeekhoeve

1 Hooibeeksedijk

2440 Geel

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen