Verkoop beëindigd

JAARVERGADERING RICS en CPD PROPTECH tijdens Building Holland op 11 april

Ticketverkoop is gesloten

Registraties zijn gesloten
Helaas is er geen plaats meer. Vult u uw gegevens in voor de wachtlijst, dan ontvangt u bericht indien er een plekje vrij komt.

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

RAI

Europaplein

1078 GZ Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Ticketverkoop is gesloten

Registraties zijn gesloten
Helaas is er geen plaats meer. Vult u uw gegevens in voor de wachtlijst, dan ontvangt u bericht indien er een plekje vrij komt.
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Geachte leden en aspirant-leden,

Hierbij nodigen wij u van harte uit voor de jaarlijkse ledenvergadering van RICS Nederland.

Deze editie van de jaarvergadering wordt voorafgegaan door een CPD “Proptech”, dat georganiseerd wordt door de vakgroep Research & Innovation in samenwerking met de MSN-commissie.

Jaarvergadering

Traditiegetrouw gaat het bestuur van RICS in Nederland met u in gesprek over de laatste stand van zaken van de RICS in Nederland, haar speerpunten voor het komende jaar en welke rol(len) u daarbij kan en gaat spelen.

CPD Proptech

Vastgoed staat aan de vooravond van een golf aan innovaties en zoektochten naar nieuwe vormen van waardecreatie, veroorzaakt door digitalisering van economie en samenleving. Deze golf gaat het dagelijks bedrijfsleven transformeren en zal blijvende impact hebben op enerzijds de klantrelatie en anderzijds bestaande businessmodellen in het vastgoed. Onder de noemer Proptech nemen wij u mee aan de hand van Menno Lammers van ProptechNL.

Proptech? Wat is dat? Wat moeten we daarvan weten? En hoe gaat Proptech mijn werk beïnvloeden? Allemaal vragen die aan bod komen tijdens een 2 durende sessie, met internationale sprekers en QenA.

Ter voorbereiding op dit CPD wordt door de Vakgroep Research een Paper over het onderwerp Proptech opgesteld. Deze zal door de vakgroep Research binnenkort worden verspreid aan alle (kandidaat)leden en dient als voorbereiding op dit CPD.

Building Holland in de RAI

Sinds een aantal jaren zoeken we voor elke jaarvergadering een locatie die uniek is, waardoor er ook een CPD gekoppeld kan worden. Dit jaar hebben we gekozen voor een locatie die voor een aantrekkelijke interactie kan gaan zorgen met personen uit de bouwsector tijdens Building Holland. Building Holland is een driedaagse innovatie event voor de bouw- en vastgoedsector en is onder andere ook bekend van het Green-Tie gala.

Programma

Vanaf 12 uur vrije toegang tot de beurs*
13.00-15.00 CPD Proptech door o.a. Menno Lammers van ProptechNL.
15.00-15.30 Pauze en inloop jaarvergadering RICS
15.30-17.00 jaarvergadering RICS
17.00-18.00 Borrel


*Heb je je voor 31 maart aangemeld, dan ontvang je op vertoon van je registratiebevestiging (dit mag de email op je telefoon zijn) bij binnenkomst een gepersonaliseerde toegangskaart voor de beurs en daarmee ook voor het CPD en de Jaarvergadering.
Heb je je na 30 maart aangemeld, registreer je dan vooraf eerst via www.buildingholland.nl (is gratis) of doe dit ter plaatse bij de registratiebalies (is ook gratis).

Annuleringsvoorwaarden

Kun je onverhoopt toch niet komen, meld je dan uiterlijk 48 uur voor aanvang van het evenement af door een e-mail te sturen naar ricsnederland@rics.org.

Doe je dit niet of kom je te laat, dan brengt RICS in Nederland een 'no show' fee in rekening van €50 ex btw in verband met reeds gemaakte kosten.

Datum en tijd

Locatie

RAI

Europaplein

1078 GZ Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen