Gratis

Meerdere data

Informatiebijeenkomst voor ouders (nederlands) - digitaal

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

School of Understanding Amstelveen

Pandora 4a-5

1183 KK Amstelveen

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Geluk, doorzettingsvermogen, samenwerken, individuele leerlijn, 21st century skills, digitale middelen, vroegtijdig Engels, IPC en meer. Zijn dit aspecten die je belangrijk vindt en graag meegeeft aan je kind, kom dan naar een van onze informatiebijeenkomsten in Amstelveen. Tijdens deze ochtend leggen we je graag alles uit over ons schoolconcept en hoe wij dit dagelijks toepassen om kinderen voor te bereiden op de toekomst. Een informatiebijeenkomst duurt ongeveer 1 tot 1,5 uur.

Ben je geïnteresseerd om een van onze informatieochtenden bij te wonen, meld je dan hier aan. Je ontvangt van ons een bevestiging per e-mail. Tot snel!

Delen met vrienden

Locatie

School of Understanding Amstelveen

Pandora 4a-5

1183 KK Amstelveen

Netherlands

Kaart bekijken

{ _('Organizer Image')}

Organisator School of Understanding Amstelveen

Organisator van Informatiebijeenkomst voor ouders (nederlands) - digitaal

De School of Understanding (SoU) is een heel bijzondere school. Met de opening van de eerste vestiging in Amstelveen in 2015 is een nieuw type basisschool geboren.

Bij ons gaat het onderwijs veel verder dan de beheersing van basisvaardigheden. De wereld verandert razendsnel om ons heen en de tijd van nu vraagt om een andere aanpak. Met de SoU willen we het onderwijs weer laten aansluiten bij de maatschappelijke behoeften en wensen van ouders en kinderen.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen