Gratis

Infoavond Gevel - Hasselt

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Deschacht Hasselt

Genkersteenweg 311a

3500 Hasselt

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Tijdens deze infoavond richten we ons op gevelbekleding van Fundermax en de bevestiging ervan met Bostik en Gecko Fix. Via een theoretische en praktijkgerichte toelichting gaan we dieper in op de aandachtspunten en valkuilen.

Fundermax ontwikkelt en creëert gevelpanelen die worden ingezet o.a. voor duurzame bekleding van balkons en gevels. Hun kracht ligt in doordachte keuzes van materialen op houtbasis en compacte laminaten. Bij het selecteren van de allerbeste gevelmaterialen letten zij zowel op het esthetisch aspect als op de innerlijke kwaliteiten.

Bostik levert verschillende lijmtechnologieën voor de industrie, bouw en consumentenmarkt. Hun innovatieve lijmsystemen worden wereldwijd gebruikt voor zowel de bouw van nieuwe panden als renovatieprojecten. Ze bieden oplossingen voor het leggen van vloeren, betegelingen, vochtwering, afdichtingen, decoratie en inrichting, montage en isolatie.

Het gevelmontagesysteem van Gecko is een gepatenteerd systeem speciaal ontworpen om een eenvoudige en snellere uitlijning te kunnen creëren voor een draagstructuur voor elk type gevelbekleding dat zwevend geplaatst wordt met of zonder isolatie.

Programma:

• 17u00 Ontvangst met hapjes
• 17u30 Toelichting: Gecko gevelmontagesysteem - Bostik verlijming - Fundermax HPL platen
• 19u30 Catering
• 20u15 Praktijk
• 21u30 Netwerking met drankje

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Deschacht Hasselt

Genkersteenweg 311a

3500 Hasselt

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen