Gratis

How to master the art of business

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Feestzaal Oude Vismijn

5 Rekelingestraat

9000 Gent

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Ondernemen is een kunst. Daarbij is het ook een epische strijd zonder enige garantie op succes. Als je de statistieken bekijkt gaan er meer ondernemingen failliet dan dat er blijven bestaan. Van de overlevers zijn er slechts enkele die echt succesvol zijn. De andere hebben het moeilijk om de onderneming in leven te houden. Het gevolg is dat er een laag persoonlijk inkomen is, en daarbij hebben ze geen of weinig tijd voor familie en vrienden. Klinkt bekend in de oren?

Je hebt nu twee mogelijkheden: Of je laat alles zijn beloop en hoopt op het beste, of je DOET ER IETS AAN. Een eerste actie is om naar mijn gratis avondseminarie te komen. Daar zal ik jou tonen hoe ik van een onderneming een absolute cash machine maak. Er komen verschillende cases aan bod alsook zal je kunnen kennis maken met gelijkgezinde ondernemers die door het proces zijn gegaan. Het wordt een CONCREET en direct TOEPASBAAR avondseminarie zodat je na deze avond onmiddellijk aan de slag kan gaan.

Voor wie?

Dit avondseminarie is voor de actieve KMO-ondernemer die zijn onderneming wil zien groeien, zodat hij/zij binnen 3 à 5 jaar positief overbodig kan zijn. Dit is NIET voor starters, bijberoepers, wishfull thinkers en mensen die snel rijk willen worden.

Wat leert u?

Mastering the Art of Business

Je zal leren hoe:

  • Je ervoor zorgt dat jouw omzet jaar na jaar stijgt
  • Hoe je jouw winst maximaliseert
  • Hoe je met de ideale klanten kan werken
  • Hoe je gewapend zal zijn tegen alle economische omstandigheden

Naast al de tools te krijgen om van 2018 een succes te maken, zal er ook de gelegenheid zijn om te netwerken en om je vragen over jouw bedrijf te stellen. Zo garandeer ik dat elke aanwezige met bijzonder veel waarde naar huis zal gaan.

Planning

19 uur: Netwerkmoment
19.30 uur: Keynote
21 uur: Netwerkmoment
22 uur: Einde


Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Feestzaal Oude Vismijn

5 Rekelingestraat

9000 Gent

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen