Hoe start je met Billit?

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Quantum Building

Oktrooiplein 1

6de verdiep

9000 Gent

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Billit E-invoicing Workshop

Over dit evenement

OPGELET! Door de huidige maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan zal deze workshop online plaatsvinden via Microsoft Teams. Je kunt je gewoon inschrijven via deze pagina. Na inschrijving ontvang je een e-mail met alle instructies om de workshop online te kunnen volgen. De uitnodigingslink ontvang je ten laatste een dag voor de workshop.

In deze workshop leer je hoe je als ondernemer van start gaat met Billit. Een Billit-expert overloopt alle features en mogelijkheden van het platform aan de hand van concrete voorbeelden en cases zodat jij meteen aan de slag kunt.

Wat is Billit?

Billit is een cloud-based platform voor e-facturatie. Billit staat je als onderneming bij in elke stap van het facturatieproces, van het opstellen van een factuur tot het afleveren ervan bij je boekhouder, en dat allemaal digitaal. Met Billit kun je niet alleen e-facturen, bestelbonnen, leveringsbonnen en credit nota’s opstellen en versturen, dankzij de automatische betalingscontrole op zowel aankoop- als verkoopfacturen win je een pak tijd bij de verwerking ervan, minimaliseer je de foutenmarge van je facturatieproces en krijg je een handig overzicht van de financiële situatie van je bedrijf. Bovendien leveren we op het einde van het kwartaal netjes al je facturen af in de boekhoudsoftware van je boekhouder. Handig toch?

Meer info vind je op https://www.billit.be

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Quantum Building

Oktrooiplein 1

6de verdiep

9000 Gent

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen