Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Hoe blijf je als coach spiritueel in ontwikkeling?

Coach Cafe Leuven - Anne-Marie Walgering - De Walle & Peter Plusquin

Woensdag 7 maart 2018 van 19:00 tot 23:00 (CET)

Hoe blijf je als coach spiritueel in ontwikkeling?

Aanmeldgegevens

Registratietype Resterend Verkoop eindigt op Prijs Servicekosten Aantal
Deelname Coach Café Leuven 7 maart 2018
Hoe als coach in ontwikkeling blijven
49 Registraties 5 mrt. 2018 € 12,50 € 0,00

Deel Hoe blijf je als coach spiritueel in ontwikkeling?

Evenementgegevens

Coaching veronderstelt een effectieve communicatie met onszelf en de ander en kadert altijd binnen de vraag hoe we dit kunnen doen op een manier die individuele en collectieve ontplooiing op een liefdevolle en respectvolle manier stimuleert. Maar hoe blijven we als coach zelf in ontwikkeling?  Hoe geven we op een authentieke en creatieve wijze vorm aan onze individuele en collectieve ontwikkeling. 

Op woensdagavond 7 maart gaat Eric Schneider dieper in op volgende vragen :

  • Hoe kan je jezelf als coach blijven ontwikkelen?
  • Waar gaat het in essentie over als we het hebben over spirituele ontwikkeling?
  • Welke rol speelt coaching op vlak van individuele en collectieve   (lees : planetaire) ontwikkeling?

Kiezen voor coaching naar spiritueel bewustzijn legt een grote verantwoordelijkheid op de schouders van de coach. Eerst en vooral vooronderstelt zulke coaching een diepgaand inzicht in het proces van spirituele ontwikkeling.

En ten tweede -de belangrijkste voorwaarde eigenlijk- de coach dient zélf een voorbeeld te zijn van het doel van de coaching. M.a.w. de coach moet een demonstratie zijn van dat proces van spirituele ontplooiing in de wijze waarop hij/zij het leven leidt. Zo is de coach voor de coachee een model, een voorganger. Zonder dat is die soort begeleiding niet mogelijk.

Hoe als coach in ontwikkeling blijven, wordt tijdens delezing verder uitgediept.


Over de spreker: 
 
Eric Schneider is de oprichter en bezieler van Arcturus. Hij inspireert als trainer, coach en consultant al ruim 35 jaar mensen in het creëren van vervulling en betekenis in hun leven. Eric is erkend psycholoog en studeerde zowel psychologie als filosofie aan de Universiteit Gent.
 
Hij verdiepte zich aanvankelijk in Rogeriaanse therapie en Gestalt therapie, waarna hij zich vooral richtte op NLP. Sinds 1988 geeft hij als internationaal erkend trainer NLP-opleidingen. Eric geeft bij Arcturus les in de volgende opleidingen: NLP Practitioner, de NLP Master Practitioner, Transformative Life Coaching, de NLP-Trainerstraining en Human Angels, alsook in de volgende workshops: Missie Visie Vrijheid, Numerologie en Symboliek.
 
Daarnaast is hij gastdocent aan verschillende NLP-instituten in Nederland, Frankrijk en Tsjechië en geeft hij diverse lezingen rond zingeving en bewustwording. Zijn visie op mens, maatschappij en spirituele ontwikkeling schreef hij ook neer in de boeken ‘Naar het hart van communicatie’, ‘Het sluiten van de cirkel’ en de ‘Boekjes ter bewustwording’.
 
Meer informatie via https://www.arcturus.be
Heb je vragen over Hoe blijf je als coach spiritueel in ontwikkeling?? Neem contact op met Coach Cafe Leuven - Anne-Marie Walgering - De Walle & Peter Plusquin
Bezoekerslijst Sorteren op: Datum | Voornaam | Achternaam
Meer weergeven

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Waar en wanneer


Meetingcenter 3hoog Leuven - De Wittte Villa
90 Mechelsevest
3000 Leuven
België

Woensdag 7 maart 2018 van 19:00 tot 23:00 (CET)


  Aan mijn agenda toevoegen

Organisator

Coach Cafe Leuven - Anne-Marie Walgering - De Walle & Peter Plusquin

Het Coach Café Leuven is een maandelijks terugkerend open platform voor iedereen geïnteresseerd in persoonlijke groei.

De ideale ontmoetingsplaats om gelijkgestemden te leren kennen. Het dynamische netwerkmoment om je te informeren of jezelf voor te stellen. 

Het Coach Café Leuven is een initiatief van Anne-Marie Walgering - De Walle en Peter Plusquin.

Elke maand verwelkomen wij een collega/gastspreker. Hij of zij zal gedurende 1.5 - 2 uur een bepaald thema belichten. Dit kan zijn in de vorm van een lezing, presentatie of workshop. Het doel is om kennis te maken met nieuwe en bestaande coachmodellen, werkwijzen, instrumenten, ... en om ons door elkaar te laten inspireren.

  Contact opnemen met de organisator
Hoe blijf je als coach spiritueel in ontwikkeling?
Evenementen in Leuven Cursus Zakelijk

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.