Gratis

Healthcare Heroes #2: Hackathon - NL

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Auditorium BMW6, Campus Gasthuisberg, KULeuven

KUL - Gasthuisberg Campus

Auditorium BMW6

3000 Leuven

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
In deze hackathonsessie, zoek en ontwikkel je samen met experts jouw idee voor de zorg van morgen.

Over dit evenement

Het programma Healthcare Heroes staat open voor alle studenten in België. We nodigen je uit om de gezondheidszorg van morgen mee uit te denken: een duurzaam en efficiënt gezondheidssysteem dat innovatie stimuleert en technologie in dienst van de mens stelt.

Na een eerste inspiratiesessie met toonaangevende sprekers nodigen we je uit om zelf een held van onze gezondheidszorg te worden door je eigen idee te ontwikkelen.

Heb je geen idee? Geen probleem! Als je maar goesting hebt. Experts in innovatie begeleiden je om je creativiteit te stimuleren en je project uit te werken in een kleine groep. Ze leren je de nieuwste technieken voor brainstorming en design thinking. Ook experts uit de gezondheidssector helpen je mee op weg met hun kennis.

De twee dagen worden afgesloten met een pitch, waarbij de jury de finalisten selecteert die begin 2022 hun idee mogen gaan voorstellen aan de politieke besluitvormers in het federale parlement.

Ben je nog niet ingeschreven voor de eerste sessie? Wacht niet langer! Dit is een unieke kans om de laatste nieuwe disrupties in de gezondheidssector te ontdekken en inspiratie op te doen voor je deelname aan de Hackaton.

Schrijf je hier in

Healthcare Heroes is een programma van AbbVie dat steun krijgt van diverse partners. Ontdek alle informatie op www.healthcareheroes.be

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Auditorium BMW6, Campus Gasthuisberg, KULeuven

KUL - Gasthuisberg Campus

Auditorium BMW6

3000 Leuven

Belgium

Kaart bekijken

Organisator AbbVie

Organisator van Healthcare Heroes #2: Hackathon - NL

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen