Hands-on AI Demo voor Bedrijven - 3 oktober 2019

Venster Acties en details

Verkoop beëindigd

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

ZyLAB Technolgies

Laarderhoogtweg 25

1101 EB Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

“Tussen de koffie en de lunch een half miljoen documenten gereviewd bij een demo van ZyLAB”
– Hans Schuurman (Finance & Operations Manager bij een Nederlands Top-10 Advocatenkantoor)

Of je nu bedrijfsjurist, (interne) onderzoeker of auditor bent, of een business deal probeert te sluiten: we krijgen steeds vaker te maken met informatie verzoeken of fact-finding missies in grote hoeveelheden elektronische data: naast de traditionele verzoeken van toezichthouders, interne onderzoeken, (compliance) audits en juridische conflicten, neemt het aantal ook toe door GDPR verzoeken en bewijsbeslag.

Ook hebben we zo veel informatie data dat het af en toekomst best handig is om even snel de inhoud van een file share of een paar aantal mailboxen efficiënt te kunnen analyseren en doorzoeken. Denk dan aan de risico analyse van een grote lening, een data room of herstructurering. Al deze toepassingen vallen onder de grote gemene deler: eDiscovery.

Iedereen is het er over eens dat gewoon zoeken niet goed genoeg meer is. AI en data science beloven gouden bergen, maar hoe werkt dat eigenlijk?

Tijdens deze hands-on AI Demo voor eDiscovery krijgt u van ons op uw eigen laptop (vergeet deze niet mee te nemen!) korte praktische trainingen voor een aantal nuttige functionaliteiten van AI voor eDiscovery, zoals geavanceerd zoeken, Topic Modeling, Technology Assisted Review (TAR) en Redactie (blacklining).

Daarnaast geven wij u een kijkje in de laatste relevante ontwikkelingen van ons data science team waaronder nieuwe Artificial Intelligence technieken die zij testen om het uitvoeren van eDiscovery en informatie-onderzoeken nog sneller, beter en gemakkelijker te maken.09.30 – Inloop

10.00 Welkom, korte introductie AI voor Bedrijven door Prof dr ir Jan Scholtes, hoogleraar AI & Text-Mining

10.30 – Praktische Hands-On Training over geavanceerd zoeken, Machine Learning en automatisch aflakken.

12.00 – Lunch

12.30 – Einde


Datum en tijd

Locatie

ZyLAB Technolgies

Laarderhoogtweg 25

1101 EB Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Organisator ZyLAB

Organisator van Hands-on AI Demo voor Bedrijven - 3 oktober 2019

Juridische dataonderzoeken hebben steeds meer profijt van de snelle ontwikkelingen in Artificial Intelligence. Naast contract analytics, contract review en M&A, kunnen ook andere praktijken heel goed profiteren van deze vooruitgang. 

Met ZyLAB’s “Do it Yourself” eDiscovery hebt u de beschikking over dezelfde razendsnelle technologie die ook gebruikt wordt door de FTC, de fraudeafdeling van de Europese Commissie, NZA en vele andere internationale toezichthouders.

Kort nadat u een kopie van de ruwe in beslag genomen date heeft ge-upload, staat er een volledig geanalyseerd, gesorteerd en uiterst secuur doorzoekbare kopie klaar en kunt u beginnen met uw onderzoek.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen