Hands-on AI Demo voor Bedrijven - 22 nov 2019

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

ZyLAB Technolgies

Laarderhoogtweg 25

1101 EB Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

“Tussen de koffie en de lunch een half miljoen documenten gereviewd bij een demo van ZyLAB”
– Hans Schuurman (Finance & Operations Manager bij een Nederlands Top-10 Advocatenkantoor)

Of je nu bedrijfsjurist, (interne) onderzoeker of auditor bent of misschien een grote business deal probeert te sluiten: we krijgen allemaal steeds vaker te maken met informatieverzoeken of fact-finding missies in grote hoeveelheden elektronische data.

Naast de traditionele verzoeken van toezichthouders, interne onderzoeken, (compliance) audits en juridische conflicten, neemt de druk ook toe door het groeiende aantal inzageverzoeken in het kader van de AVG en bewijsbeslag.

We slaan met z'n allen zo veel informatie op, dat het best handig is om even snel de inhoud van een file share of een paar aantal mailboxen efficiënt te kunnen analyseren en doorzoeken. Bijvoorbeeld wanneer je snel een risicoanalyse wilt maken van een grote lening. Of wanneer je een dataroom moet inrichten of bezig bent met een herstructurering. Dit efficiënt doorzoeken en analyseren heet eDiscovery.

In eDiscovery is het inzetten van Artificial Intelligence (AI) en data science technieken al een tijdje gebruikelijk. Iedereen is het er namelijk over eens dat gewoon zoeken niet goed genoeg meer is. Intelligente technologie biedt uitkomst, maar hoe werkt dat eigenlijk?

Tijdens deze hands-on AI-demo voor eDiscovery krijgt u van ons op uw eigen laptop (vergeet deze niet mee te nemen!) korte praktische trainingen voor een aantal nuttige functionaliteiten van AI voor eDiscovery, zoals geavanceerd zoeken, Topic Modeling, Technology Assisted Review (TAR) en automatische redactie (blacklining) van persoonsgegevens of anderszins gevoelige informatie.

Aan de hand van praktische gebruiksscenario's voor onder andere inzageverzoeken of interne audits, laten wij u zelf ondervinden hoeveel tijd u bespaart door deze functionaliteiten.

Daarnaast geven wij u een kijkje in de laatste relevante ontwikkelingen van ons data science team waaronder nieuwe Artificial Intelligence technieken die zij testen om het uitvoeren van eDiscovery en informatieonderzoeken nog sneller, beter en gemakkelijker te maken.


09.30 – Inloop

10.00 Welkom en korte introductie van Artificial Intelligence voor bedrijven

10.30 – Praktische hands-on training over geavanceerd zoeken, Machine Learning en automatisch aflakken.

12.00 – Lunch

12.30 – Einde


Datum en tijd

Locatie

ZyLAB Technolgies

Laarderhoogtweg 25

1101 EB Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen