Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

ZINNEMA

Rue de Veeweyde 24

1070 Anderlecht

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Inspiratie en innovatie! Ontdek onze meest verbluffende projecten en afstudeerwerken op de Final Show, het grootste afstudeerevenement voor multimedia-experts van Vlaanderen.

We beginnen de avond met korte inspirerende talks van sterke trendsetters: Tanguy De Lestré en Taha Riani. Vervolgens zetten we de sterkste projecten en afstudeerwerken in de spotlights op de awardshow. We sluiten de avond af met een gezellige receptie.

Voor- en achteraf kun je netwerken met de afstudeerders en de studenten die een stageplaats zoeken. Of gezellig een glas drinken aan de bar.

Tanguy De Lestré was jarenlang projectcoördinator bij ICT-sectorfederatie Agoria en was daarna adviseur digitale transformatie op het kabinet van staatsecretaris Bianca Debaets. Als trendwatcher geeft hij inzicht in allerlei technologische innovaties en hun impact op de maatschappij.

Taha Riani, slechts 22, lanceerde de miljoenensite mvslim.com en runt het communicatiebureau Allyens, gespecialiseerd in inclusieve, virale communicatie. Hij werd onlangs door Forbes aangeduid als een van de meest invloedrijke millennials van Europa.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

ZINNEMA

Rue de Veeweyde 24

1070 Anderlecht

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen