Gratis

Digital Café: Biedt technologie een oplossing voor Employee engagement?

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Baravins apero & wijnhuis

53 Steendam

9000 Gent

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Digitalisering heeft vandaag de dag een grote impact op ons doen en laten. Ook de HR-afdeling zal beïnvloed worden door de digitaliseringsgolf. Het beïnvloedt onze manier van werken en samenwerken, aanwerven en behouden van personeel. Het geeft ons inzicht in data en het bepaalt de acties die we ondernemen… Digitalisering en HR & Well-being zijn gewoon niet meer los te koppelen.

Op ons eerste Digital Café gaan we dieper in op digitalisering in HR & Well-being. Samen met onze partners van HR Tech Valley & HR Magazine zoomen we in op de vraag “Hoe kunt u digitalisering positief inzetten voor uw people management en employee engagement?

U krijgt een model aangeboden waarmee u meteen kunt experimenteren, samen met onze professionals en de andere genodigden. Verder inspireren we u met best practices en u kunt al uw vragen voorleggen aan onze experts. Uw model neemt u mee, zodat u er nadien zelf mee aan de slag kan in uw eigen onderneming.

Benieuwd hoe u het verschil kan maken met digitalisering? Zin om in een ongedwongen sfeer en met een lekker hapje en drankje te netwerken?

Welkom op ons Digital HR & Well-being café!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Baravins apero & wijnhuis

53 Steendam

9000 Gent

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen