Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

De Klant-Erger-Je-Niet Game 7 december 2017

De Servicetrainer

Donderdag 7 december 2017 van 16:00 tot 20:00 (CET)

De Klant-Erger-Je-Niet Game 7 december 2017

Aanmeldgegevens

Type Einde Aantal
Registratiebewijs   meer info 6 dec. 2017 Gratis  

Wie gaat erheen?

Je verbindingen laden...

Deel De Klant-Erger-Je-Niet Game 7 december 2017

Evenementgegevens

Klant-erger-je-niet is een interactieve workshop in spelvorm voor het stimuleren van klantgerichtheid. De workshop duurt een halve dag en is bij uitstek geschikt om medewerkers het belang van klantfocus en klanttevredenheid te laten ervaren en de inzichten te gebruiken om in de eigen onderneming actie te ondernemen.

In de workshop speelt u als team de medewerkers en managers van reisbureau TacticTravel. Als deelnemer streeft u ernaar om aan de wensen van uw klanten te voldoen en de bedrijfsdoelstellingen te realiseren. Belangrijke principes zoals klanttevredenheid, klantwaarde, klantloyaliteit, klantbehoud en het creëren van ambassadeurs onder uw klanten zijn de rode draad door de game.

Doelgroep

Deze gratis kennismakingssessie is bedoeld voor managers van middelgrote en grote organisaties (50+ werknemers) en ook voor opleidingsfunctionarissen, CRM-consultants, businessconsultants en professionals met vergelijkbare functies.

Deelname & Kosten

Deelname is gratis indien u tot de bovengenoemde doelgroep behoort. Indien u niet tot de doelgroep behoort vragen we een bijdrage in de kosten per persoon. Er geldt een maximum van 2 deelnemers per organisatie. Mocht u niet zeker weten of u tot de doelgroep behoort, neemt u dan gerust contact met ons op (0468 12 44  15). Houdt u er rekening mee dat het aantal plaatsen beperkt is, dus schrijft u zich snel in.

Heb je vragen over De Klant-Erger-Je-Niet Game 7 december 2017? Neem contact op met De Servicetrainer

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Waar en wanneer


Sporthal Bergenmeers
Koedreef 1
9070 Destelbergen
België

Donderdag 7 december 2017 van 16:00 tot 20:00 (CET)


  Aan mijn agenda toevoegen

Organisator

De Servicetrainer

SERIOUS ABOUT FUN! Wij openen en ontwikkelen het klantgericht handelen van uw mensenDe Servicetrainer is een team van creatieve en bevlogen mensen die helpen de resultaten van uw organisatie te verbeteren door leren en en fun te combineren. Kortom, we zijn Serious About Fun. We doen dit door trainingen en learning games in te zetten. Het resultaat is een maximaal leereffect door ervarend leren te combineren met plezier. We richten ons hierbij tot elke organisatie waar klantgerichtheid centraal staat of die dit centraler wil gaan stellen, tot de mensen die er in contact staan met interne of externe klanten én hunleiders.

 

 

  Contact opnemen met de organisator
De Klant-Erger-Je-Niet Game 7 december 2017
Evenementen in Destelbergen Cursus Zakelijk

Ben je geïnteresseerd in het organiseren van je eigen evenement?

Doe mee met miljoenen mensen op Eventbrite.

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.