Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Customer Drive

De Servicetrainer

Maandag 21 november 2016 van 16:00 tot 20:15 (CET)

Customer Drive
Beschikbare datums

Aanmeldgegevens

Type Einde Aantal
Kennismaking Customer Drive Game
U kunt zich met maximaal twee deelnemers binnen één organisatie opgeven. Wilt u dan per individuele deelnemer ook individueel naam en mailadres opgeven? Bij voorbaat dank!
20 nov. 2016 Gratis  

Wie gaat erheen?

Je verbindingen laden...

Deel Customer Drive

Evenementgegevens

De Customer Drive Game© is een speelse manier om persoonlijk te ervaren wat klanten belangrijk vinden.

In deze business game dompelen we de deelnemers onder in een nieuwe omgeving, zodat oude patronen losgelaten kunnen worden en iedere deelnemer op gelijke voet begint.

In deze nieuwe omgeving leren de deelnemers spelenderwijs belangrijke lessen over het ontdekken van de behoeften van de klant en het voldoen aan klantwensen. Ook onderwerpen als het afhandelen van klachten en het samenwerken met andere afdelingen komen aan de orde.

Doelgroep

Deze gratis kennissessie is bedoeld voor verantwoordelijke klantrelaties, teamleaders, opleidingsfunctionarissen of iedereen die met klanten in contact komt.

Deelname & Kosten

Deelname is gratis indien u tot de bovengenoemde doelgroep behoort. Indien u niet tot de doelgroep behoort vragen we een bijdrage in de kosten per persoon. Er geldt een maximum van 2 deelnemers per organisatie. Mocht u niet zeker weten of u tot de doelgroep behoort, neemt u dan gerust contact met ons op (0468 12 44  15). Houdt u er rekening mee dat het aantal plaatsen beperkt is, dus schrijft u zich snel in.

Heb je vragen over Customer Drive? Neem contact op met De Servicetrainer

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Waar en wanneer


Sporthal Bergenmeers
Koedreef 1
9070 Destelbergen
België

Maandag 21 november 2016 van 16:00 tot 20:15 (CET)


  Aan mijn agenda toevoegen

Organisator

De Servicetrainer

 

SERIOUS ABOUT FUN! Wij openen en ontwikkelen het klantgericht handelen van uw mensenDe Servicetrainer is een team van creatieve en bevlogen mensen die helpen de resultaten van uw organisatie te verbeteren door leren en en fun te combineren. Kortom, we zijn Serious About Fun. We doen dit door trainingen en learning games in te zetten. Het resultaat is een maximaal leereffect door ervarend leren te combineren met plezier. We richten ons hierbij tot elke organisatie waar klantgerichtheid centraal staat of die dit centraler wil gaan stellen, tot de mensen die er in contact staan met interne of externe klanten én hun leiders.

 

 

  Contact opnemen met de organisator

Ben je geïnteresseerd in het organiseren van je eigen evenement?

Doe mee met miljoenen mensen op Eventbrite.

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.