Gratis

Corporate Well-being Xperience – Well-being & Performance anders bekeken

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Eandis

199 Brusselsesteenweg

9090 Melle

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Organisaties willen vandaag gezonde, actief betrokken en veerkrachtige medewerkers. Bedrijven maken daar ook werk van door zowel de werkomgeving als het individu te versterken. Maar hoe ga je hier strategisch én duurzaam mee aan de slag?

Vitaliteit is een cruciaal element voor een duurzaam HR-beleid! We heten u graag welkom op ons Corporate Well-being Xperience bij Eandis in Melle, waar we u graag een verrijkend inzicht geven in deze topic.


Programma:

9.00 uur - Welkom

9.30 uur - Start sessie

 • Prof. Geert Van Hootegem van de KU Leuven neemt ons mee in de wereld van Socio-Techniek. Een wereld waar efficiëntie van werken en duurzaam engagement hand in hand gaan.
 • Tim Vermeire, Lead consultant Corporate Vitality bij Attentia deelt als ervaringsdeskundige zijn visie en kennis betreffende het installeren van een actieplan en hoe dit een draagvlak kan krijgen binnen de organisatie.
 • Werner Verlinden, Directeur Personeels- en Organisatiebeheer bij Eandis, laat ons proeven van het beleid bij Eandis. Maak kennis met een organisatie die zich klaar maakt voor de toekomst door volop in te zetten op het welzijn van hun medewerkers.

12.30 uur - Rondleiding nieuwe werplek Eandis

Bezoek aan de nieuwe werkplek van Eandis, waarin nieuwe manieren van werken en samenwerken worden opgezet. Een knap staaltje van ‘Future of Work’!


13 uur - Lunch & Netwerking


Kortom, een dag vol inspiratie! U gaat naar huis met stof tot nadenken, maar vooral met concrete do's-and-don'ts en actievoorbeelden die uw eigen aanpak kunnen versterken.


Voor wie?

 • HR directors
 • HR Managers
 • CEOs


 • Prof. Geert Van Hootegem

  Prof. Geert Van Hootegem

  K.U.Leuven


 • Werner Verlinden

  Werner Verlinden

  Eandis

  Directeur Personeels- en Organisatiebeheer

 • Tim Vermeire

  Tim Vermeire

  Attentia

  Lead consultant HR & Wellbeing


Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Eandis

199 Brusselsesteenweg

9090 Melle

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen