Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Circl

1B Gustav Mahlerplein

1082 MS Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Een nieuw netwerk evenement waar venture capital, private equity, family offices, impact investeerders, fondsen en banken elkaar ontmoeten en nieuwe samenwerkingsmogelijkheden ontdekken om met investeringen een duurzame toekomst te versnellen! Co-financing Our Future.

Cofinanciering kan er voor zorgdragen dat meer duurzame initiatieven gefinancierd worden. Op 6 maart 2019 organiseren PDENH, ABN AMRO, SHIFT Invest, Pymwymic, Social Impact Ventures, SET Ventures en Circle Economy daarom hét evenement voor financiers om meer kennis op te doen over cofinanciering, om geïnspireerd te worden door best-case-practices, om verbindingen te leggen tussen meer traditionele financiers en impact financiers en om te netwerken met andere cofinanciers.

Meld je nu aan!

Dit evenement is invite-only.Programma

15:00 - 15.15 Inloop & Registratie

15.15 - 15.40 Cofinanciering in de Praktijk

15.40 - 16.00 Maatschappelijke impact versus financieel rendement

  • Rogier Pieterse, Managing Director bij Pymwymic en Rene Savelsberg, Co-Founder en Managing Partner bij SET Ventures zullen de discussie starten rondom het onderwerp 'Waarom Impact Investing'? Wat is de toegevoegde waarde van het sturen op impact? Waarom niet alleen focussen op de financiële opbrengst?

  • PDENH, SHIFT Invest, Social Impact Ventures en ABN AMRO zullen de discussie verdiepen aan de hand van uitdagende stellingen.

16.00 - 16.45 Start workshop ronde 1

16.45 - 17.30 Start workshop ronde 2

De volgende workshops worden aangeboden tijdens iedere ronde:

  • Workshop 1: Hoe vorm je een consortium? PDENH en SET Ventures zullen hun ervaringen delen over het vormen van een consortium van financiers. Wat zijn de knelpunten? Hoe stem je ieders verwachtingen en doelen op elkaar af?

  • Workshop 2: Kwantificeren van Impact. Hoe meet je de impact van huidige en toekomstige investeringen? Social Impact Ventures en SHIFT Invest zullen toelichten hoe zij impact kwantificeren om zo de optimale keuze te kunnen maken voor duurzame investeringen.

  • Workshop 3: Cofinanciering van circulaire bedrijfsmodellen. ABN AMRO en Circle Economy zullen toelichting geven op onder andere de volgende vragen: Hoe analyseer je een circulair bedrijfsmodel? Wat zijn de sterktes en wat zijn de knelpunten?

17.30 - 17.45 Terugkoppeling van de workshops en plenaire afsluiting

17:45 - 19:00 Netwerkborrel

Voor vragen over het evenement en/of om een uitnodiging te ontvangen graag contact opnemen met Circle Economy: Hilde Sijbring - hilde.sijbring@circle-economy.com.

Datum en tijd

Locatie

Circl

1B Gustav Mahlerplein

1082 MS Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen