Gratis

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Sporthal Bergenmeers

Koedreef 1

9070 Destelbergen

Belgium

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Chip Factory is een interactieve workshop in spelvorm. De Game duurt een halve tot een hele dag en is bij uitstek geschikt om deelnemers inzicht te geven in hun impact als leidinggevende op de tevredenheid van hun medewerkers én op de impact op hun operationele resultaten. "Hard to targets, soft to people" is de rode draad door deze game.

Geven van corrigerende feedback, no selling, monkey management, praatzieke medewerkers, medewerkers die willen vertrekken, de koe bij de hoorns vatten... Het zijn maar een paar voorbeelden van zeer herkenbare situaties waar leidinggevenden dagdagelijks worden mee geconfronteerd.

Een paar heel voorbeelden van de dilemma’s die de deelnemers tegenkomen:

  • Een medewerker komt steeds te laat, hoe pak je dit aan?
  • Een medewerkers vraagt dringend een dag verlof maar de planning laat dit niet toe. Hoe ga je hiermee om?
  • Je moet een coachinggesprek voeren met een medewerker, hoe bouw je dit op?
  • Je moet een verzoek van een medewerker weigeren. Hoe pak je dit aan zonder de medewerkerstevredenheid schade toe te brengen?
  • Een medewerker moet een belangrijke klant bellen maar vraagt jou om dat van hem over te nemen. Hoe zorg je ervoor dat deze aap niet op jouw schouder terechtkomt én dat er een leerproces op gang komt bij de medewerker!

Doelgroep
Deelnemers aan deze boeiende game zijn doorgaans teamleiders, supervisors, coaches, floormanagers en alle anderen die de dynamiek van het direct leidinggeven beter willen begrijpen. Deze medewerkers werken in klantcontactomgevingen in B2C of een B2B omgeving. Commercieel of non profit. Kortom de game is geschikt voor elke organisatie die de drive heeft om hun leidinggevenden te ondersteunen met als doel hun medewerkerstevredenheid te optimaliseren én hun business resultaten te verbeteren.

Deelname & Kosten
Deelname is gratis indien u tot de bovengenoemde doelgroep behoort. Indien u niet tot de doelgroep behoort vragen we een bijdrage in de kosten per persoon. Er geldt een maximum van 2 deelnemers per organisatie. Mocht u niet zeker weten of u tot de doelgroep behoort, neemt u dan gerust contact met ons op (0468 12 44 15). Houdt u er rekening mee dat het aantal plaatsen beperkt is, dus schrijft u zich snel in.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Sporthal Bergenmeers

Koedreef 1

9070 Destelbergen

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen