Gratis

BIM LIVE Experience Boxtel

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Automuseum Classic Park

Koppenhoefstraat 14

5283 VK Boxtel

Netherlands

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Uw vakantie is voorbij; tijd om extra gas bij te geven. Om op volle toeren te kunnen draaien, is het belangrijk om op de hoogte te zijn van alle laatste ontwikkelingen op het gebied van BIM, én om op de hoogte te zijn van de nieuwste Stabicad functionaliteit, zodat u ook BIM LIVE kunt zijn.

Tijdens de derde BIM LIVE Experience van dit jaar geven wij o.a. een live demo van de nieuwste Stabicad functionaliteit. Met Stabicad 11 heeft u namelijk alle tools in handen om BIM LIVE te gaan. Daarnaast zijn er verschillende sessies waarin we nog dieper ingaan op specifieke E- en W-functionaliteit. Natuurlijk is er genoeg ruimte voor vragen en is er ruimte in het programma om de prachtige auto's in het automuseum te bekijken.

Syntess Software: Data uit het BIM-model rechtstreeks in uw ERP-software

Syntess Software is natuurlijk ook van de partij, want de data uit het BIM-model kunt u direct hergebruiken in onze ERP-software. Data overtypen behoort tot het verleden en u kunt een vliegende start maken met uw calculatie, werkvoorbereiding, projectenplanning, serviceadministratie, etc. Zo bent u BIM-ready.

Meer informatie over het programma volgt later, maar reserveer nu vast uw plek door u aan te melden. Er is een beperkt aantal plaatsen.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Automuseum Classic Park

Koppenhoefstraat 14

5283 VK Boxtel

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen